jeydee Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 ko je spomenuo da cu da je cupam. A i kad riba dodje da radi one stvari ko i mi mozes da joj dajes sta oces oba vidi samo jedno.....Stavi kondom na boliu i nemas brige xexexexxexxexexexex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 To be continued.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 zaboravio si jedan od drugog grka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 zaboravio si jedan od drugog grka Imas ga na četvrtoj slici to je ta riba, samo kod Grka bila malo u manjoj tezini. Nepunih 2 kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 nije ista riba,njegova je druga i sa druge strane su oziljci ne sa ove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 nije ista riba,njegova je druga i sa druge strane su oziljci ne sa ove Jane ista je riba, nemoj majke ti meni pricat o detaljima, a kad smo kod toga tu sam doktor za zapazanje! Mrsko mi objasnjavat, a znam da sam upravu! Ja toj ribi mogu da vidim samo glavu i prepoznat cu je, a ne treba mi tijelo i nemoj molim te da si tvrdoglav i u ovom slucaju jer grijesis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Diskusija - ovaj ili nije onaj..... pecajte bre ljudi Sa drugarom sam bio od utorka do juče - nedelje. Pozicija 7 i 8. Nisam odavno pecao na poz.7Izmarkirao sam nešto po sredini mesta na oko 86-90 metara. Hranjenje pa čekanje. Kiša neprekidno pada, a ostali pecaroši govore da jako slabo radi.....nastaje zebnja da kisnemo dzabe. Ali kad je bilo loše kad se gleda u vodu i štapove? - meni nikad.Opet smo poneli bojle DDAbaits. Skvid sa još nečim, al neznam čime (osetim po mirisu) i jagoda fiš. Imali smo još par vrsta i home-made.Riba nam je konstantno uzimala taj skvid, po neki home-made, a dva zadnja dana smo sve dobijali na jagoda-fiš. Epilog je da smo imali dosta ribe (stvarno neznam koliko), ali znam da smo imali 8 riba preko 20 kg (dva šarana su bila preko 27 kg, jedan amur 22+ - sa njima se neslikam ). Riba je radila pred veče, pa pre ponoći i onda obavezno oko pola četiri ujutru.Malo atmosfere i slika: 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Diskusija - ovaj ili nije onaj..... pecajte bre ljudi Ma ide mi na neku stvar kad mi pametuje da nije to to, a pojma nema. Pecao sam al' ne na Pelagi pa necu da stavljam slike ovdje. Vidim Ti si se izmerakao ponovo na ovoj kisi, ali vas je otpratilo kuci lijepo vrijeme. Barem ste imali srece da se popakujete ko ljudi, suhog satora i stvari.Lijepo rade ove DDA kuglice. Bistrooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 zaboravio ovog neće slika.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 evo ih Za drugu sliku.....potrebno je okrenuti komp 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peran Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 bio sam gost prijatelja iz sremske mitrovice koji su 4 dana pecali na jezeru, na pozicijiam 17, 18 i 19. upecano je više od 40 riba, uglavnom amura veličine od 10 do 20 kilograma, ali je bilo riba i preko 20 kilograma. ekstremne temperature su smetale samo nama i zanimljivo je da je riba uglavnom jela preko dana dok je noću bilo jedno ili ni jedno pecanje. pored amura i šarana u subotu je upecan i som prvi put sam bio na jezeru ali sam oduševljen, u pitanju je velika i zdrava riba a najvažnije, veoma borbena. plaža, tuševi i kafić sa hladnim pivom su pravi pogodak a gostoprimstvo ljudi ne treba ni spominjati. šteta što mi je jezero daleko (330 km) inače bih češće dolazio. ostvarila se i moja ribolovačka molitva, upecao sam veeelku ribu i ne moram više da lažem. iz principa vam neću reći koliko je imala kilograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peran Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Pozdrav.Rezervisao sam poziciju 29 od 3 do 8 August..Interesuje me moze li se sa 29 pecati u zalivu preko puta pozicije br.1,ili se peca samo prema poziciji br.5 I 6 odprilike.Bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Prema 5 i 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Nekada je mogao jedan set da se okrene deso od 1 prema uvali ...sada ne znam kako je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Pozdrav.Rezervisao sam poziciju 29 od 3 do 8 August..Interesuje me moze li se sa 29 pecati u zalivu preko puta pozicije br.1,ili se peca samo prema poziciji br.5 I 6 odprilike.BistroMoze ako nema nikog na poziciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts