debeli sremac Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Pošto je Darko test ribolovac jedne renomirane firme sigurno je na tu boilu došao,mislim na soma ne pocinji ko boga te molim Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Drugari ne vidim razlog prozivanja ako je limar izbacen iz testera dali treba odma i ja da odustanem...ako limar jede sarmu dali i ja treba da jedem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Drugari bili ove godine sedam dana, pecali na istoj distanci ali na dva hranilista pravljena istom hranom i pecano istom boilom,na levom preko 30 sarana desetak 20+ ,a na desnom skoro isto toliko somova izmedju 4 i 7kg i jedva par sarana,razmak izmedju mesta oko 20m a dubina ista Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko79 Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 dali neko moze malo bolje da me uputi na konfiguraciju mesta br 5...idemkrajem aprila prvi put na pelagicevo,na peticu,pa me zanima da mi nekopomogne ,tj da mi malo skrati vreme markiranja.....znaci prolece je upitanju,po vasem iskustvu na kojoj se daljini peca gde da pravimhranilista itd....hvala unapred http://www.bih-ribolov.com/forum/Themes/pegasus11_enhanced/images/icons/modify_inline.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Druze,U to vreme na 5 netreba bacati daleko. Ispred mesta od 40 do 65 metara ti je sve tvdri sljunak i nije duboko. Pravac ti je leva strana kafica pa do ivice poz.29.Mozeš bacati i prema šljunku levo od poz.4 na oko 2/3 daljine do te obale.Moze se desiti da je u dubini, onda moras bacati preko 100 m, desno od bove u vodi, ako je nisu pomerali.Nije lose probati (ako ovamo neide) u desnu uvalu, videćeš grane u drugoj obali, pa malo desno od njih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 QuoteDruze,U to vreme na 5 netreba bacati daleko. Ispred mesta od 40 do 65 metara ti je sve tvdri sljunak i nije duboko. Pravac ti je leva strana kafica pa do ivice poz.29.Mozeš bacati i prema šljunku levo od poz.4 na oko 2/3 daljine do te obale.Moze se desiti da je u dubini, onda moras bacati preko 100 m, desno od bove u vodi, ako je nisu pomerali.Nije lose probati (ako ovamo neide) u desnu uvalu, videćeš grane u drugoj obali, pa malo desno od njih.Ja bih dodao obavezno probati lijevu uvalu između sprudova i pod suprotnom obalomI sprud (između 4i 3)pravac između kafića i 29 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M C Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 ja bio na 5 prosle godine sredinom aprila, sve ribe sam dobio iz desna uvale, u centru uvale, jeo sta god sam mu bacio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko79 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 hvala ljudi,braco! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viprale Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 da li je neko bio na jezeru, zanima me kakav je vodostaј? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 jezero je skoro punoo i riba radi fino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viprale Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 @: jezero je skoro punoo Jesi li siguran u to, jer nemam takve informacije. Koliko je po tebi otprilike voda po visini od platformi na pozicijama 25-29 ili 6-11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 jezero je skoro punoo i riba radi fino. Ovo mi se cini jako nemogucom informacijom. Prije par dana sam bio i nista vise od pola metra voda nije nadosla od onog krajnjeg minimuma gdje je bila. Ovih dana je bilo kise podosta pa i pored toga nisam bas siguran da je i tu moglo doteci dovoljno vode da jezero bude skoro puno. Provjerim pa javim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Informacija o tome da je nivo jezera gotovo pun je netacna!Samo 70 do 80 cm vode je nadoslo od onog krajnjeg minimuma na kojem je jezero prije par mjeseci bilo. Cak i poslije ovih silnih kisa nije nista bolja situacija. Sprud izmedju 5 i 6 se vidi. Fali jos 1,5 m vode sasvim sigurno, ako ne i malo vise.Bistroooo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Hvala stari druze, mada mi se informacija nesvidja. Valjda ce jos doci vode. To je jako bitno za tu vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Nema na cemu prijatelju.Ja sam mislio da ce poslije ovih kisa da bude stanje bolje medjutim ne valja nikako. Samo 80 cm vode se slilo u jezero. Oni ce opet imati problem ukoliko se nesto drasticno ne rijesi po pitanju te vode. Nazalost ali tako je. Steta bi bila velika da jedna takva voda propadne radi problema sa vodom. Mora se naci neki nacin majku mu.Iskreno se nadam da ce ovo kisno doba sada da popravi situaciju sa nivoom vode. Bistrooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Na moju veliku zalost, nikada do sada nisam bio na tom jezeru, ali ce se valjda i to promeniti... Medjutim, potpuno mi je nejasno da vlasnici tog i takvog jezera, a vazi za jedno od najboljih po svakom osnovu u okruzenju, problem nedostatka vode resavaju pogledom u nebo i molitvama Svevisnjem da da kisovitu jesen i sneznu zimu? Malo mi to deluje neozbiljno... Mozda gresim, mozda su predvidjeni drugi nacini dopune jezera vodom, ali ako toga nema, onda je to bas neozbiljno! U slucaju da gresim, unapred se izvinjavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 QuoteNa moju veliku zalost, nikada do sada nisam bio na tom jezeru, ali ce se valjda i to promeniti... Medjutim, potpuno mi je nejasno da vlasnici tog i takvog jezera, a vazi za jedno od najboljih po svakom osnovu u okruzenju, problem nedostatka vode resavaju pogledom u nebo i molitvama Svevisnjem da da kisovitu jesen i sneznu zimu? Malo mi to deluje neozbiljno... Mozda gresim, mozda su predvidjeni drugi nacini dopune jezera vodom, ali ako toga nema, onda je to bas neozbiljno! U slucaju da gresim, unapred se izvinjavam! Gresis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 izvinjavam se na postavljenom postu o nivou vode,ja sam dobio ne tacnu informaci,jbg imas svakvih ljudi,jos jednom izvinite. Danas je pocelotakmiicenje,pada kisa riba slabo jede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Nije problem u ljudima koji upravljaju vodom za nivo vode.Teško je to rešiti jer je ta voda povezana sa podvodnim vodama i kada bi na bilo koji način punili jezero u suštini bi punili podzemne vode u nedogled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=28506 reportaza o jezeru pelagic 6.7.2013 malo suu i mene uslikali,o jezeru na 45min posto emisija traje sat ipo!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Kakva je situacija na jezeru, da li je neko skoro bio? Kakvo je stanje sa vodostajem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Kakva je situacija na jezeru, da li je neko skoro bio? Kakvo je stanje sa vodostajem?Bio sam ja prije 10 dana, voda je jos uvijek niska,1.5 metar do dva niza od normale, mozda samo pola metra visa nego prosle godine kad su zatvorili jezero. Ali za divno cudo voda nije pretopla i riba je borbena ko nikad, cak i amuri, ribu od 10 kila nije moguce izvuci bez pola sata-cetredeset minuta borbe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 oko 20og jula bili drug i ja... voda nisaka jako... prvih 24 sata bilo bas slabo, par riba, al kad je legla bila je igranka... na tri stapa smo pecali i ne retko su sva tri kucala... riba jeste izuzetno borbena ali nije bas da nas je mucila toliko... ...riba je borbena ko nikad, cak i amuri, ribu od 10 kila nije moguce izvuci bez pola sata-cetredeset minuta borbe... koje stapove si koristio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts