Tonac Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Oni sitni, koji se kace na stap, a sonda se "zabacuje"? Znam da rade valjda do 20 metara, i da je problem humminbirda recimo sto se baterija ne menja, nego se kupuje nova sonda...a to ume biti trosak. Nekada davno, kad sam bio covek, imao sam veliki sonar za camac, medjutim prodao ga u nekom momentu....pa se sad rado secam.Da li ovi sonari imaju smisla? Video sam da i energoteam valja neki takav sonar, cena je ispod 100 eura, medjutim sve je 2d prikaz, i ne uliva mi poverenje... Da li je mozda neko probao? Ne mogu da mlatim vise sa marker plovkom, em se izmorim, em naplasim ribu u krugu od 5 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Petkovic Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 ima moj ortak i znam da se zali,igracka,skupi pare i kupi nesto kvalitetnije,bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 nemaam camac to je problem...a na sta se zali covek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Petkovic Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 veoma lose ocitava sta se desava na dnu,ne pokazuje takoreci nista,samo senke a od pravog ocitavanja dna i prikaza gde su ribe nema nista,moje misljenje preskoci ovu stvar,bisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Da, u to sam i sumnjao, hvala Rade ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Petkovic Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggaazzii Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Moje misljenje je ... Skoro svaki rbolovac pravi istu gresku u poctku kupueje jevftine svari posle vidi da mu to nezaverseva posoa i na kraju kupi pravu stvar ...ja sam bacio taj mini sonar jer poceo da meri dubinu sa 200 posto greske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted August 13, 2012 Author Share Posted August 13, 2012 Ne ne, nije problem u tome sto sam hteo da prodjem jeftino,nego nemam camac,znaci dolaze u obzir samo modeli koji se mogu koristiti sa obale .... a mislim da nema mnogo izbora, 1 humminbirdov, 1 enegroteamov, i jos mozda neki sam video... ali izgleda svi pate od iste boljke - losi su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Č A M A C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts