razotevs Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Hteo bih da kupim neki spod stap. Naravno posto mi prioritet nije extra kvalitet treba mi nesto prosecno. Neki od tih jeftinijih spod stapova je ovaj Desperado spod stap.Zanima me dali je neko koristio isti i kakva su iskustva sa njim. Znaci ne treba mi da baca preko 100m ako ne moze, ako moze super. Posto imam stapove sa kojma pecam i koji ne mogu preko 100 nije mi za sada prioritet ni ovo da baca preko 100.Ukoliko imate predlog mozda za neki bolji a u rangu tih cena do max 40-50 evra bio bih zahvalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Pitaj Prdu za taj stap........kad je on uspeo da ga slomi ....usput,svrati do bare da vidis kako radi Cormoran AKX kad mu nakacis IN PRO raketu,glatko preko 100ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 Rado bih ja svratio ali nemam vremena, radim dosta, treba da zavrsim neki objekat do 17.8. Do tad nema pecanja... nema drustvenog zivota... nemam vremena ni da spavam... Kad to prodje nadam se da cu moci da odem na par pecanja, ko za bedak ja kupim 10 karata za adu safari na nekom popustu i samo sam 2 iskoristio i to sam od te dve jednu castio kolegu... :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Petkovic Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 alivio spod 12' 5.5 lb,cena 50 eura,tel 0629711051,stap je nov Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 kolko para toliko muzike, je za sve sto se kupuje. pa sad vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Petkovic Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 ljubi ga bata pametnog,pametan si nam ko pcela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 prologic spod,mnogo dobar stap za te pare,oko 5 hiljada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Srle cene su malo skocile sad je preko 6000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 i ja kazem prologic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 jane 50e je 5850din,tako da se uklapa u cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 jeste jane u pravu si, Otisle su cene malo gore zbog kursa,ali mislim da stotinak dinara razlike nije mnogo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataPlavsic Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 prologic,vredi mnogo vise nego sto kosta.nerazmisljaj mnogo . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 ako batica kaze onda ga poslusaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 Hvala na predlozima, cekacu jos malo da vidim neke uzivo i da pogledam kako rade... pa cu onda kupiti, nemam bas para za izvoz. Kriza drma na sve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Evo ti jos jedan predlog. Ako planiras da uzmes neki od ovih navedenih spod stapova,a da su ti malo skuplji, iskuliraj ovaj mesec ,pare sa strane pa nece glava boleti da sledeci mesec dodas 10 tak evrica. pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 Dobar predlog, hvala na savetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 kupio sam RT c14 pa cu da vidim kakav je kad budem imao vremena za pecanje a to je za jedno mesec dana :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Taj štap sasvim lepo radi. Ja ga imam i sasvim sam zadovoljan sa njim. Boljih ima sigurno ali i više para treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 27, 2012 Author Share Posted August 27, 2012 Juce sam testirao pomenuti stap, uz jako teske uslove na vodi, vetar me urnisao koliko je jak bio. najlon 0,30 shock 0,30 upredenica i ugo raketa i jos neka koju sam kupio za 300 din. Ja sam zadovoljan kako se stap pokazao za ono za sta meni treba. - Tehnika zabacivanja mi nije jaca strana to tek treba da izvezbam i mislim da ce moci jos dalje da ide, zatim mi masinica nije neka long cast vec cetvorka obicna. Sve u svemu ok je za sada. Kad ga budem koristio vise mocicu neku bolju ocenu da dam. Ovako sam bacio 10ak raketa i to je to za sada.Mada me i po malo strah pri zabacivanju da ce nesto da pukne jer je puna raketa dosta teska Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 slobodno odapinji nece puci nista...naravno ako je sve leglo kako treba...zategni dril na masini,proveri da struna lepo ide kroz provodnike pogotovu zadnji,preklopi masinu i zatezi do iznemoglosti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts