Gomatami Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 A organizator da bude spreman da daje izjave .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 će da izadjem na televizor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 vi ste sadi popularni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 će da izadjem na televizor I pojavices se na "Jutubetu" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Da se prikljucim pohvalama oko organizacije, svaka cast svim kolegama iz starog grada sto su omogucili da se peca takmicenje na nekom novom jezeru! I svaka cast jer su pozvali ekipe sa strane. Veliki pozdrav i vidimo se na vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 A organizator da bude spreman da daje izjave .... A šta smo uradili kada moramo da dajemo izjavu i jel može advokat bez nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Samo radi podsećanja na jezeru nije dozvoljena upotreba otvorenog plamena jer je okolo pecalista dosta suve trave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Sad sam bio do Kuleta, neki sindikat je bio kod njega da organizuje takmicenje za kraj septembra!! Jel zna neko nešto o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OYgtifC9tdkmozda je ovaj!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OYgtifC9tdkmozda je ovaj!!!! nije taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Koliko sam video kod Kuleta organizuje npss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Za sada ima 18 ekipa pa ćemo na licu mesta videti koje mesto izbacujemo. Ja jedva čekam 27 da krenemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Da se prikljucim pohvalama oko organizacije, svaka cast svim kolegama iz starog grada sto su omogucili da se peca takmicenje na nekom novom jezeru! I svaka cast jer su pozvali ekipe sa strane. Veliki pozdrav i vidimo se na vodi. Hvala Žiko na čestitkama a mogao bi i ti da napraviš naprimer otvaranje sezone 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Narode, za vikend bilo takmicenje u organizaciji GP Lazarevac. Pecalo se 34 sata, cini mi se da je bilo negde blizu dve tone ukupno. Zasto pisem? Pa da skrenem paznju ekipama da ne tovare hranu toliko. Mislim, lepo je nama kao domacinima kad riba ima da jede, samo ne treba preterivati. Kada smo krenuli u subotu, od 20 ekipa, 17 je bacalo maltene sa dve rakete! Riba je cutala sve do veceri, znaci pojedinci nisu imali ni bip! Onda su se opametili pa nedelju skoro ni da nisu hranili i tada je pecanje i krenulo kako dolikuje. Ono sto je dobro, pecali su se vrlo solidni komadi. Pojedine ekipe (npr. boks 11) su imali prosek tezine oko 10 kg. I da ne zaboravim, Vucijak je pobedio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Narode, za vikend bilo takmicenje u organizaciji GP Lazarevac. Pecalo se 34 sata, cini mi se da je bilo negde blizu dve tone ukupno. Zasto pisem? Pa da skrenem paznju ekipama da ne tovare hranu toliko. Mislim, lepo je nama kao domacinima kad riba ima da jede, samo ne treba preterivati. Kada smo krenuli u subotu, od 20 ekipa, 17 je bacalo maltene sa dve rakete! Riba je cutala sve do veceri, znaci pojedinci nisu imali ni bip! Onda su se opametili pa nedelju skoro ni da nisu hranili i tada je pecanje i krenulo kako dolikuje. Ono sto je dobro, pecali su se vrlo solidni komadi. Pojedine ekipe (npr. boks 11) su imali prosek tezine oko 10 kg. I da ne zaboravim, Vucijak je pobedio... Opet Veran , po koji put vec ta pocetnicka sreca !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Simke, sto se tice organizacije za sledecu godinu, mozda bih i mogao nesto da ucinim, a sto se tice ove godine i organozacije na bilo kojoj vodi nisam bio u mogucnosti da to ucinim iz vise razloga! Veruj mi da su razlozi veliki, ali nije za forum, recicu ti licno kad se budemo videli na na fazaneriji. U sustini za to zna i Krca pa nek ti on kaze. Licno bih voleo da mogu da organizujem nesto, ali to nesto bi moralo da bude minimalno poput onog vaseg sto ste organizovali prosli put na Miki, a da ne pricam sada o ovome na fazaneriji. Ipak kad se organizuje to treba da bude kako treba! Verovatno se mnogi od kolega i ekipa koje pecaju nasa policijska takmicenja pitaju zasto mi kao UKP ne organizujemo neko takmicenje, jednostavno za ovu godinu imam veliki razlog, nisam u mogucnosti, a za sledecu dacu sve od sebe, ali dacu SVE OD SEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 ograničenje spoda na jednu kantu i jednu kantu peleta i do 5 kg boila Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Ajd Simke izbaci neki pravilnik, ali ozbiljno!!!SAMO SE NADAM DA NECE VODA JOS MNOGO DA OPADNE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 evo konačno: jedna kanta spoda, jedna kanta peleta i do 5 kg boila. Peca se na 4 štapa i sa jednim spod štapom se hrani. Pecanje isključivo na termički obradjene mamce, zabranjeno pecanje na živi mamac. Zabranjena praškasta hrana. Obavezno prisustvo susedne ekipe prilikom svakog merenja kao i prilikom merenja najveće ribe. Nepoštovanje gore navedenog kazniće se diskvalifikacijom ekipe. Poneti minimum 10 sakova, u jedan sak stavljati jednu ribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 22, 2012 Author Share Posted August 22, 2012 1. Mesto pehar medalje + stolica 2. Mesto pehar medalje+ spomb 3.mesto pehar medalje + najlon Xlnt. Naj teca riba pehar + keš + poklon i IZNENADJENJA i naj manja riba pehar i dve kese boila. I Naravno ručak za sve 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 će da izadjem na televizordaces izjavu... ali na zapisnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Simke, sto se tice organizacije za sledecu godinu, mozda bih i mogao nesto da ucinim, a sto se tice ove godine i organozacije na bilo kojoj vodi nisam bio u mogucnosti da to ucinim iz vise razloga! Veruj mi da su razlozi veliki, ali nije za forum, recicu ti licno kad se budemo videli na na fazaneriji. U sustini za to zna i Krca pa nek ti on kaze. Licno bih voleo da mogu da organizujem nesto, ali to nesto bi moralo da bude minimalno poput onog vaseg sto ste organizovali prosli put na Miki, a da ne pricam sada o ovome na fazaneriji. Ipak kad se organizuje to treba da bude kako treba! Verovatno se mnogi od kolega i ekipa koje pecaju nasa policijska takmicenja pitaju zasto mi kao UKP ne organizujemo neko takmicenje, jednostavno za ovu godinu imam veliki razlog, nisam u mogucnosti, a za sledecu dacu sve od sebe, ali dacu SVE OD SEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti si bre Ziko neozbiljan... nema ´LEBA od vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 dva pitanja za organizatora:da li je dozvoljena hemija za takmicare? znas da bez toga ne mogu stap da zabacim a kamoli da mlatim spod stapom ceo dan!? jedna kanta spoda? a ko ce sad da mi nadoknadi troskove... trebao si u ponedeljak ujutru da napises koliko je dozvoljeno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 22, 2012 Author Share Posted August 22, 2012 dva pitanja za organizatora:da li je dozvoljena hemija za takmicare? znas da bez toga ne mogu stap da zabacim a kamoli da mlatim spod stapom ceo dan!? jedna kanta spoda? a ko ce sad da mi nadoknadi troskove... trebao si u ponedeljak ujutru da napises koliko je dozvoljeno.... hemija može a to što si spremio 15 kanti sačuvaj za drugi put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giga080 Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 će da izadjem na televizorti be nesi za televizor....ups pogrešno dugme ENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts