Carp-twins Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Interesuje me sa obzirom da tek treba po prvi put da kupim spod stap i masinicu da li to može da mi se uklopi u budzet od 100 eura i naravno koji brend i sta uzeti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 moze, ja sam nedavno kupio jedan spod stap za oko 40evra. masine se mogu longcast naci za oko 60 evra.ja sam uzeo stap za 4500 Ron Thompson C14 Pro spod rod 12' 360cm 4.5lbskakav je ne mogu ti nista jer ga jos nisam oprobao. ali su mi drugi rekli da radi posao sto je meni bilo dovoljno. neki kazu opet da nike nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Mozda bi u tu cenu mogao uklopiti pro logic spod stap i okuma distance surf masinu ja sam gledao u radnji i stap i masinu pa ako te zanima neka ti neko od iskusnijih kolega kaze nesto o tom kompletu mozda bi preslo tih 100e za nesto malo ali bi dobio pravi komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp-twins Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 Mozda bi u tu cenu mogao uklopiti pro logic spod stap i okuma distance surf masinu ja sam gledao u radnji i stap i masinu pa ako te zanima neka ti neko od iskusnijih kolega kaze nesto o tom kompletu mozda bi preslo tih 100e za nesto malo ali bi dobio pravi komplet Mislim da obe stvari mogu da se kupe kod u Al carponeu,ii koji konac kupiti za masinicu.Hvala jos jednom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Mislim da obe stvari mogu da se kupe kod u Al carponeu,ii koji konac kupiti za masinicu.Hvala jos jednompisano ti je o ovome(mislim na konac,najlon,shok predveze),pogledaj u rubrici strune ,udice,olova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp-twins Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 pisano ti je o ovome(mislim na konac,najlon,shok predveze),pogledaj u rubrici strune ,udice,olovaHvala svima i pozzz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Mislim da sam vidio u oglasima da se prodaje NG i Emblem spod,imam tu kombinaciju i mogu ti reci da je vrh vrhova.Jeste da je skuplja malo od tih 100 evra ali ako mozes da se protegnes toliko neces zazaliti,to ti je komad opreme koji ce da te sluzi za zivota sto se kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts