Libe Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Jel to neka od prvoplasirane tri ekipe, ako jeste omda JA DOBIJAM PEHAR, MEDALJU I NAGRADU jer su oni diskvalifikovani i oduzima im se medalja!!! To je kao doping kontrola na OI!!U sustini volim te medalje, ali sledecu dajem mom drugu iz ekipe DESPOTA, naravno samo ako skuva kafu!!! E na sta sam ja spao da mi Kole poklanja medalje)))). A sto se tice zzilijena, licno mislim da covek nije u fazonu da se bavi prevarama,i znam da se za ovo takmicenje spremao ko da peca svetsko prvenstvo!!! Zilijen bices pozvan i na sledecem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Hvala Libe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Da odgovorim i ja. Prvo ziko samo si se ti nasao uvredjen i prozvan i prvi odgovaras na provokacije ako to nije istina sta te boli ***. A druga stvar mene interesuje šta to tebi nije dozvoljeno bilo i koga to nisi smeo da povedeš da bude deo tvoje ekipe pa ideš po Ubu da kukaš kako ti ja nisam dao da povedeš kolegu sa čukarice da peca sa tobom. Treca stvar koliko si ljudi zvao da ih huskas kada sam rekao da moze samo dve kante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Prvo i prvo ja se ne nalazim prozvan, ali imam potrebu da kolegama koji mi veruju, i koji su verovatno gledali intervju na yu tubu, objasnim da je ono sto sam rekao lapsus, nesto sto sam izgovorio po inerciji. Ja da se krijem i stidim necega, ja se ne bih prvenstveno oglasio i rekao da ti verovatno mislis na mene! A sto se tice huskanja, mislim da puno slusas price rekla kazala, a jednostavno treba mene licno da pitas oko tih stvari ako te interesuje. Veruj mi da cu ti reci istinu, a to cu uciniti cim te budem video, Boze zdravlja na prvom sledecem takmicenju. A voleo bih da me suocis sa tim ljudima koji ti prenose te neke informacije pa da vidimo ko je u pravu. I da znas, ovako javno da ti kazem, da ja licno nemam nista protiv tebe niti protiv bilo koga, samo mi je krivo sto ti i ne vidis koliko se trudim da postignem rezultat. I naravno meni ne bi padalo na pamet da nekog huskam da me ne zove na takmicenje, to je van pameti, i to je tvoje licno misljenje. Ako ikada budem organizovao takmicenje, PS Stari Grad je uvek pozvan a naravno i ti kao clan te ekipe. Mislim, generalno, da je ovo sve poprimilo pogresnu konotaciju, koja kvari onako lepo pecanje i druzenje! JBG, SAMO SAM ISKREN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Prvo i prvo ja se ne nalazim prozvan, ali imam potrebu da kolegama koji mi veruju, i koji su verovatno gledali intervju na yu tubu, objasnim da je ono sto sam rekao lapsus, nesto sto sam izgovorio po inerciji. Ja da se krijem i stidim necega, ja se ne bih prvenstveno oglasio i rekao da ti verovatno mislis na mene! A sto se tice huskanja, mislim da puno slusas price rekla kazala, a jednostavno treba mene licno da pitas oko tih stvari ako te interesuje. Veruj mi da cu ti reci istinu, a to cu uciniti cim te budem video, Boze zdravlja na prvom sledecem takmicenju. A voleo bih da me suocis sa tim ljudima koji ti prenose te neke informacije pa da vidimo ko je u pravu. I da znas, ovako javno da ti kazem, da ja licno nemam nista protiv tebe niti protiv bilo koga, samo mi je krivo sto ti i ne vidis koliko se trudim da postignem rezultat. I naravno meni ne bi padalo na pamet da nekog huskam da me ne zove na takmicenje, to je van pameti, i to je tvoje licno misljenje. Ako ikada budem organizovao takmicenje, PS Stari Grad je uvek pozvan a naravno i ti kao clan te ekipe. Mislim, generalno, da je ovo sve poprimilo pogresnu konotaciju, koja kvari onako lepo pecanje i druzenje! JBG, SAMO SAM ISKREN! CESTITAM KOLEGA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Hvala Deki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 da ponovimo: nemoj neko da mi Simketa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Zile svaka ti cas na otpecanom takmicenju sve pohvale za tebe i tvoju ekipu.b Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Hvala brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts