Guest mr. carpersharper Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 pa da to je i ta razlika u novcu taman Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 na ovoj desno raketi ima neka oznaka mislim da su naocare. da li je to znak za stelt ili da treba da se koriste zastitne naocare pri rukovanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Obavezna upotreba HTZ opreme Sremac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 ova kordina ispucala odo do formaxa da pogledam raketu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 kao sto sam obecao....http://i46.tinypic.com/2hcnbeg.jpgKorda je ruznija xaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Zbog toga necu da kupujem nesto sto je neko neciji proizvod iskopirao za jedan dan a original je nastajao mesecima. Tako Audi godinama smislja i prvi napravi sedmostepeni sekvencijalni menjac, naprave bum u auto industriji...Onda se isti pojavi sledece godine u Mercedesu, BMW-u..., pa cak i Skodi, i niko zbog toga ne odustane od kupovine tih automobila! Ponovicu, ne treba biti snob po svaku cenu!Malo racionalnosti nije na odmet... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Jedna ispravka,Audi sada ima 8 brzina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Tako Audi godinama smislja i prvi napravi sedmostepeni sekvencijalni menjac, naprave bum u auto industriji...Onda se isti pojavi sledece godine u Mercedesu, BMW-u..., pa cak i Skodi, i niko zbog toga ne odustane od kupovine tih automobila! Ponovicu, ne treba biti snob po svaku cenu!Malo racionalnosti nije na odmet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Jesi video Renoa sa 9 brzina?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Jedna ispravka,Audi sada ima 8 brzina! Sada da, pisao sam o prvom njihovom revolucionarnom izumu, koji su vec primenili i svi ostali!Sledeci modeli konkurencije ce imati takodje 8 brzina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Sta napadoste coveka oko rakete???Da smo svi kupovali naseg proizvodjaca raketa i on bi se izdigao kao Korda,ovako sad kad nas pritisla para znamo i za jadac.Svako ima svoj razlog zasto je kupio ovo ili ono i tu nema polemike jedino ti zao kad otkines skupu raketu!Nije covek snob ako je kupio nesto za male funte,sta reci za ljude koji kupuju na hiljade funti a peca na 40m od obale sto mozes dobaciti motkom ali sminka je sminka oduvek bila i bice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 ji dalje niko ne odgovara gde ima da se kupe ove rakete Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 ji dalje niko ne odgovara gde ima da se kupe ove rakete..formax.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 ..formax....hvala :pivopija1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 hvala :pivopija1:sta hvala! sto dinara ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Juce kupljena danas proba izgled isti kao Korda za nijansu teza, testiranje danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 E te nijanse su nekome bitne i one su zato skuplje, kad se nakupi mnogo nijansi dobija se skoro pa perfekcija. Nama kojima to nije bitno ne gledamo nijanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Lepi očekujemo komentare sa vode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Danas probano, malo je teza od Kordine na ovom danasnjem vetru manje se leluja u letu, precizna nema razlike u odnosu na Kordu sto se tice izbacaja, teza je i cini mi se stabilnija, nema razloga ne imati ovakav proizvod, 699 din sa markerom skoro 2 za jednu Kordinu, ko voli nek izvoli, ja ih imam i jedne i druge, manje ce mi biti zao kad se pokida i ostane na vodi. Da se razumemo Kordine proizvode imam uglavnom sve, kvalitet je extra kao i cena, ali ovoj raketi i markeru nemam zamerku ++. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 http://img580.imageshack.us/img580/3039/b2bombarder1.jpg Ja sam odustao od raketa i odlucio se za efikasniji i precizniji sistem prihranjivanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 http://img580.imageshack.us/img580/3039/b2bombarder1.jpg Ja sam odustao od raketa i odlucio se za efikasniji i precizniji sistem prihranjivanjapa nemas jezero u batajnici da bi sa tim ranio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thug Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 pa nemas jezero u batajnici da bi sa tim ranioU Bataji je dovoljno nahranjeno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Dobro necemo sad bataju da uvodimo u ovo, mislio sam to postaviti vise kao salu u kom pravcu se krece saranski ribolov, gledam kako je to nekad bilo, kako je sad (rakete, brodici...) i mislim da ce neka mozda buducnost biti letilice ali ne ovog tipa naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 juce probana raketa...leti isto mirno kao i Korda, bacao sam preko 130m! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Mislim da ce Carp pro da popije tuzbu od Korde - toliko je dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts