Vlade Trokoski Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Veliku blagodarsnost iskazujem Janetu (JaneMK) shto me je upoznao dvoicom ljudi o kojima sam citao tekstove a sad sam imao tu cast i da ih upoznam.Upoznao sam se pre dva dana na privatni kup na jezero Globocica gde su bili gosti i moram da kazem da sam voshiten velicinom znanja ovih ljudi, a bogami i njihovoj opremi. POZDRAV DO ROT i NESHA!nadam se da cemo se vidjeti opet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Reci ti nama sta su Zemunci uradili na tom kupu..to koliko znaju ili ne znaju..to je druga prica Jesu li bre upecali nesto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlade Trokoski Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Pozicija koja im je pala (broj 1) bila je najgora ogled tome da je voda narasla skoro pola metra. Ako bi padala e onda bili bi u prednost, ali ispricace oni i sami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Ko njih dvojicu poznaje. . .ni pakao mu nece tesko pasti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Ko njih dvojicu poznaje. . .ni pakao mu nece tesko pasti! :crazy: :diablo: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Hvala Vlade,bila mi je cast da ucestvujem na ovom druzenju,posebno zbog entuzijazma ljudi koji pokusavaju da sacuvaju ovu izuzetnu vodu.Pozdrav za drustvo sa Crnog Drima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Shiki,vristuljo jedna ebace tebe Billy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Shiki,vristuljo jedna ebace tebe Billy. A i ovog Smeshka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts