Carp-twins Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Kupio bih 4 masinice,za spod i za stapove tako da mi znaci razlika u ceni...Treba mi za rekreativno pecanje otpriliko jednom mesecno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 po meni axeon za pecanje, spro za spod .A mozes i okuma distance za spod . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Druze Axeon i za pecanje i za spod, odnos cene i kvaliteta odlican. Kazem ti zato sto sam ih imao, pricamo o novom modelu axeona. Bezi od sproa sto dalje ne valja nizasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Druze Axeon i za pecanje i za spod, odnos cene i kvaliteta odlican. Kazem ti zato sto sam ih imao, pricamo o novom modelu axeona. Bezi od sproa sto dalje ne valja nizastasve zavisi kako kome. Ja jos nisam imao problema na spodu sa spro masinom. Nije se najlon mrsio,bacam koliko hocu uparenom sa prologic spod stapom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Okuma Axeon V2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 imam ja Axeon V 2 i masine su za svaku pohvalu nema sta! pa 30% Foruma ih koristi :-) stvarno su vrh kakav Spro...nebo i zemlja naspram Axeona Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 sve zavisi kako kome. Ja jos nisam imao problema na spodu sa spro masinom. Nije se najlon mrsio,bacam koliko hocu uparenom sa prologic spod stapom .stavi axeona da vidis razliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 stavi axeona da vidis razlikukoja axeon ? v2 za spod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Mnogo njih koristi V2 za spod, to i onaj Surf model, ista masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 neces pogresiti koju god okumu da uzmes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 ja imam akseon v2 16 ventila tdi xexex i samo sam uspeo da joj sredim lezaj sto je na snali onj sto mota najlon na spulnu .... ali mi je to spod masina . ene nevidi se od praskaste i svega ali mota i krlja lezaj . nazimu ide kod rihtera na servis presla je 10 000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Moje Okuma Axeon V2 su u veličini 80. Uzeo sam je najviše zbog jačeg prenosa 3.8:1 prvenstveno za pecanje soma da bi kasnije dokupio još dve. Mašina ima debelu osovinu što je dobro za teži ribolov. Na alu špulnama mi je šaranski monofil, na grafitnim morski 0.50mm za soma...Stavio sam im baitfeeder konverter šrafove, odlična kombinacija. Ima fin i precizan dril. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Axeona V2 pecanje, a SPRO SPOD 3600 za spod neunistiva ubica...Baca kao luda samo ko zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaitCasters Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 (edited) Nadam se da nisam kasno napisao Imam Spro super long cast masine i prezavovoljan sam,nije mi zao uopste para koje sam dao za njih,a uzecu istu takvu masinu samo bez baitrunnera za spod,masine su pun pogodak Edited November 20, 2012 by BaitCasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts