Jump to content

Novitet Free Spirita

Recommended Posts

On 9/20/2012 at 4:29 PM, JaneMk said:

sraf je tacno kakav treba ako si koristio samce znash kako zna da sraf zapece i da ga nemozesh odstrafiti.A to je i engleska skola.njima se svidja ovako starovremski

evo sve mi zaradjali i zapekli Solarovi bank stickovi..prosto ne znam stacu..ccc...idi bre Jane...

Milance prave firme poput spirita,centuryja i harisona,solara.mainline. i dosta drugih najmanje 3-4 godine testiraju proizvod pre nego pocne sa prodajom.Tako si siguran da to shto prodajesh je kvalitet ne samo ime.

I sa bambusom cesh da upecash ribu pa svi kupujemo shto skuplje stapove

On 9/20/2012 at 6:45 PM, JaneMk said:

Milance prave firme poput spirita,centuryja i harisona,solara.mainline. i dosta drugih najmanje 3-4 godine testiraju proizvod pre nego pocne sa prodajom.Tako si siguran da to shto prodajesh je kvalitet ne samo ime.

I sa bambusom cesh da upecash ribu pa svi kupujemo shto skuplje stapove

Ni automobili se ne testiraju 3-4 godine . Po pravilu, pribor za ribolov se testira do dve godine,i to samo viša i visoka klasa štapova,mašinica,signalizatora ... Držači sigurno NE jer tu nema šta toliko vremena da se testira...

On 9/21/2012 at 11:52 AM, lalicuss said:

Testiraju se po pravilu dve godine (i to samo viša klasa) štapovi,mašinice,signalizatori ... Držači sigurno NE jer tu nema šta toliko vremena da se testira...

Zabodes ga u zemlju i dodjes posle dve godine....ako je sve ok pustis ga u prodaju,totalno smo poludeli......

• Like 1

Ne preteruj Jane.

Mozda ima ideju zadnje 2 god za bank stik, a ja opet znam da nema. S obzirom da mu je postolje za 20tak stapova za sajamske postavke napravljeno od ovog karbona, a koristi ga od 2005 (i uskoro je moje :) ), jednostavno je da napravi bank stick slicnom obradom. Ne treba mu 2 god testiranja sigurno

Gledao sam sve njegove ideje, kojih ima dosta, a koje mozda hoce mozda nece zaziveti, cak i davao misljenje (neki bi ovde rekli ucestvovao u razvoju :) za veci broj, ali otom potom