Mojke1995 Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 ub ima i klub ako treba ali kako da prijavimo ekipu Verane kako da se uclani u taj klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 jel se zna gde se peca liga ove godine pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 jel se zna gde se peca liga ove godine pozzSpominje se Slezen Morovic i Kudoš Pavlovci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Definitivno Slezen u Morovicu! pozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Termini održavanja prve lige:31.05.- 02.06.14.06.- 16.06.28.06.- 30.06. U maju ce biti raspisan konkurs za klubove koji bi da pecaju drugu ligu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cule Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Da li je kolega Dejane,ovo tacno i sigurno u vezi termina?Narocito drugo kolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Takve informacije sam ja dobio. A zasto te bas drugo kolo buni? Ako je zato sto je vikend za vikendom nema potrebe tako je i prosle godine bilo!! Inace informaciju u vezi druge lige sam dobio mail-om od saranske asocijacije jer sam trazio neke odgovore od njih! Pozz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimizor Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Da li ima kakvih promena u odnosu na gore navedene termine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni IN Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Da li ima kakvih promena u odnosu na gore navedene termine?Nema nikakvih promena niti ce ih biti sem mozda kada ce se pecati 2 liga ako bude zainteresovanih ....ovom prilikom pozivam sve sarandzije da se interesuju za prijavu 2 lige kako bi imali sansu da se i bolji pokazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimizor Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 QuoteNema nikakvih promena niti ce ih biti sem mozda kada ce se pecati 2 liga ako bude zainteresovanih ....ovom prilikom pozivam sve sarandzije da se interesuju za prijavu 2 lige kako bi imali sansu da se i bolji pokazuMislim da drugo kolo nije tad kad pise,ali treba proveriti,koliko sam ja cuo raspored je: I kolo 10.05 II kolo 31.05 III kolo 28.06 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivica3 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 A druga liga?Koji je upste nacin da se plasira u prvu ligu?neso prijatelju,od 12 navedenih ekipa mogu da navedem 4 koje idu dalje, eventualno mozda promasim jednu. kao i svake godine mozes da pogodis nase predstavnike,ista meta isto rastojanje. sve najbilje im zelim,dobar plasman ali se plasim opet one stare, oni su pecali ovako,oni onako,a mi smo sedeli i gledali,bice bolje sledeci put,nezvao se ja tarot ako nisam u pravu. sve najbolje i navija cu za vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Navijacemo svi ali za bajern ili dortmund izgleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cule Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Ima li novosti u vezi odrzavanja prve lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts