Ceva Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Nisu meni jasni ti vlasnici tako lepih revira primer Zivaca,jos gora situacija Slezen ovde kod mene..uz ovoliku ekspanziju saranskog ribolova i toliko ovaca za sisanje(da se niko ne uvredi,ali jesmo),samo dobro da se poribi krupnijom ribom i eto para ko salate,oni kao da ne vole pare..svuda u okolini nicu reviri samo kod nas nista..Vole oni druze pare zato ih i boli uvo za ribu i nas pecarose. Sladje im je da rasprodaju ribu na brzinu i da uzmu za par dana 5000 e nego da na nama za par meseci uzmu 10-15. Toliko lepih jezera i divljih i poludivljih i komercijala, u Sremu ih je vise od 15, a mozda na 5 vredi ici. Srpska posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Oni bi da nedaju ni dinar a da mlate pare a to tako bas i neide . Mogu jednom da me prevare i vise nikad . Bilo bi lepo da se neko seti i napravi neki lep revir ima toliko lepih destinacija da mogu da biraju gde zele . Ali treba uloziti malo para , a to je bolest naseg naroda za nula para zaraditi boga oca . Bogami tesko zato i propadamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Oni bi da nedaju ni dinar a da mlate pare a to tako bas i neide . Mogu jednom da me prevare i vise nikad . Bilo bi lepo da se neko seti i napravi neki lep revir ima toliko lepih destinacija da mogu da biraju gde zele . Ali treba uloziti malo para , a to je bolest naseg naroda za nula para zaraditi boga oca . Bogami tesko zato i propadamoBurazeru na koliko mislis para kada kazes malo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Ubaceno je 20t ribe od 2-5kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Burazeru na koliko mislis para kada kazes malo ? Dobro ne u bukvalnom smislu malo . U svakom slucaju treba investirati da bi se zaradjivalo . To htedoh reci . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Da li je neko pecao ove godine na Zivaci? Da li radi jezero? Cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Nikad jača - Živača 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts