Jovica75 Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Da te pitam odakle znas koja daljina je postignutaJednostavno, baciš marker na 100 metara, bacaš bojle, ako pogodiš markera bacio si 100 metara, ako baciš iznad, onda 100+, i td. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Da li je neko imao iskustva sa Gardnerovom kobrom?S obzirom da imaju 18mm i 22mm koju bi mi kobru preporucili za bacanje 16mm boile? http://i.imgur.com/vwguLSts.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 bolja ti je 22 jer mozes vise od jednom da bacis ali gubis na daljini,tako da ti je najbolje ako imas mogicnosti da kupis obe,ja koristim 16mm,22mm i 30 mm pa kad koja zatreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 a ta garderova palica i nije nesto koristio sam se proslo pecanje,sta znam meni nije legla Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakela Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Da li neko koristio Prologic Bombardier kobru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Ima li neko iskustvo za spro strategy kobru kako se pokazalaimam ja. Teska je i nesme ni malo leti na suncu inace se skroz iskrivi i posle imas ndku cudnu kobru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts