Racha Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Imamn tri komada Okuma Coronado 65, ali nemam predstavu o kvalitetu istih mašina, a i ne proizvode se više? Molio bih za mišljenje, da li da kupujem jače štapove ili da prodam ove, i pošto...Imam 3 komada Rod Hutchinson Legend 2.75 lb, pa mi nekako ne idu u par... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racha Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 Imam utisak da se osećam pod pazu', šta li, samo meni niko ništa ne odgovara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 masine po slikama, plasticne,nekako slabe, male ako je ova. za takve stapove trebaju bolje, sad koliko imas da se pruzis drugo pitanje,,, http://www.buyfishingstuff.com/okcoronado.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racha Posted October 6, 2012 Author Share Posted October 6, 2012 >Nikako, moj Srle, ovo su ljute gvožđušine, imam i slike, al zasad numem da ih metnem, s ovima možeš utamaniti konja ako ga trefiš u glavu, baš sam to i hteo da kažem da su preteške i preglomazne za Legende 2.75 lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racha Posted October 8, 2012 Author Share Posted October 8, 2012 Evo ga i slika... Ima 730 grama, NEMA plastike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Racho poštovanje, piše u tehničkim karakteristikama za Coronado 65 da su telo i rotor od grafita. Špulna, mehanizam i ručica su od metala. Ja bi lično te 2.75 štapove zadržao i uzeo malo robusnije mašine sa jačim prenosom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racha Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 Au, pa od čega onda 750 grama težine? Ja merio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Racmen postavicu ti ja slike. Samo mi dostavi mailom Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Au, pa od čega onda 750 grama težine? Ja merio.... u svakom slucaju preteske za bilo kojistap, ostavi za dunav, kanal, soma, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Okuma Coronado 65 su nenadjebive masine!Ja sam ih kupio 2004 i dan danas su bukvalno kao nove,nema habanja,nema nista,jednostavno neunistive a po meni i jako lepe!nije fensi masina ali trenutno bolja od vecine masina koje se mogu kupiti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasić Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Stvarno odlicne masine mozda i najjace iz okuminog programa, ako je to stara serija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Izuzetan kvalitet,kise,blato,pesak,morska voda,padovi,ma sta ne sve a cak ni slova se nisu izlizala....ladno bilo kakvu ribu kad uhvatis nema potrebe da je vuces stapom,samo drzi jako i motaj rucicu masine:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Mogu to da potvrdim,strasne masinice,najrobusnije iz te serije kad su izasle i longbow i epix...te stare su zveri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Izuzetan kvalitet,kise,blato,pesak,morska voda,padovi,ma sta ne sve a cak ni slova se nisu izlizala....ladno bilo kakvu ribu kad uhvatis nema potrebe da je vuces stapom,samo drzi jako i motaj rucicu masine:D Xaxaxaxa ne preteruj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Nadji masine pa probaj i onda mozemo da pricamo:D ...ako u masine plave boje onda je to to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Izuzetan kvalitet,kise,blato,pesak,morska voda,padovi,ma sta ne sve a cak ni slova se nisu izlizala....ladno bilo kakvu ribu kad uhvatis nema potrebe da je vuces stapom,samo drzi jako i motaj rucicu masine:D Iz nekog razloga ne prihvacene ali odlicne!Mnogo muzike za te pare,stari model koji se mozda i ne proizvodi vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts