Dax Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Ljudi glasajte za koji ste stap, i molim vas obrazlozite zasto. Hvala na pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Ljudi glasajte za koji ste stap, i molim vas obrazlozite zasto. Hvala na pomoci Drugar je pre par dana kupio T-Carp,mogu slobodno da kazem da je za nas koji ne idemo na takmicenja ODLICAN,s tim sto ne znam kakav je C-2,ali je predpostavljam bolji T.I na ribi i bacanje ocena 5!Sajla na Miki vise nije misaona imenica sa ovim stapovima!Stvar ukusa ali moj glas za T-Carp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 100 stapova T-carp,pa onda tek C2. mislim da nema boljeg takmicarskog stapa,pogotovo 12 f 3.25 lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 dva razlicita stapa pecam sa c2 a koristio sam t carp . sta mislis zasto sam uzeo c2? t-carp je lepsi tananiji ali ne moze da baci toliko daleko ko c2 bar sa mojom tehnikom . iskreno sa T mi nekako nesigurno bacanje boim se da cu ga slomim savija se samo vrh a c2 se savija komplet . retko mi riba otpada mekan je na ribi i dobro je drzi . e sad po meni zasto je T skuplji ima puno vise ukrasa na njemu po meni bespotrebni i to je ta razlika . http://www.youtube.com/watch?v=8vvmS-XL-DQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 jel t carp ima 50mm prvi sprovodnik? Za c2 znam al ovaj t nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 nema. T-carp odličan štap. Imamo ga kao drugi komplet i stvarno su se dobro pokazali. I ako su 13" 3,5lb vrlo su mekani i riba sa njih ne spada. A za zabačaj su pravo uživanje. Sa C2 nisam još imao priliku da pecam ali jesam sa Classic Carp i za njih mogu isto reći da su jako dobri štapovi i da za njihovu cenu sigurno ne može da se nađe bolji štap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaja ivan Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 c2 odlican na ribi daljine koje se dostizu sa i bez pva su dosta korektnenisam imao prilike da pecam sa ovim drugim stapovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Imam T/carp 12F 3,25lb i mogu da kazem da je lepotica!! Za sve osim za velike daljine sa PVA!! Lutka stap!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) T-Carp je po mom misljenju za klasu bolji, njemu je u klasi po meni c-3 mada tesko ce da bude bolji od t-Capa. Edited October 5, 2012 by GORANBILLY Pravopisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 T-carp ni po čemu ne može da se poredi sa C3, da neko ne razume pogrešno ja koristim i jedan i drugi. ali to nema veze sa temom pa ne bih dalje komentarisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 da ostanimo pri temi koju smo zapoceli, krivo mi je sto t carp nema 50mm prvu mada do je vise za izgled, sto je kod c2 pozitivno to ,ali je i deblji blank, mnogi strucnjaci tvrde da je blank t carpa dosta slican RH blankovima e sad jbg ko to zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Jel neko moze da napise koje su daljine postignute sa pomenutim stapovima 13ft 3.5lb i kojim olovom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 sa 105 gr i boilom 16 na basijani sa vetrom u lice pod obali na mestu br:2 za sada sam tu jedino imao prilike da bacim dalje nisam ove godine bio na maradiku . vezbao sam kod brane na jarkovcima fali malo da se prebaci ali bez boile . na brani sam testirao i t carp falilo mi je bar 15m da dobacim duzinu c2 sa istom masinom sa istim najlonom isti dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 neznam ta mesta, kolko je to metara otprilike jel preko 100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 neznam ta mesta, kolko je to metara otprilike jel preko 100?ma da basijana je od obale do obale 125 a ne bacas odma od vode bar 5m nazat a brana je tu oko 180m . moras probati stapove ne vredi ti iskustvo drugih . sta legne to kupuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Ma znam ja to sve druze samo me interesuje sta drugi kazu 100ljudi 100misljenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Ma znam ja to sve druze samo me interesuje sta drugi kazu 100ljudi 100misljenja malo nas ima c2 xexex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Sremac, bez uvrede, ako ga bacis 180m, ja ga pojedem...pa taman da je sa gps navodjenjem......Neka bude i 150m pod istim uslovima... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Sremac, bez uvrede, ako ga bacis 180m, ja ga pojedem...pa taman da je sa gps navodjenjem......Neka bude i 150m pod istim uslovima...ne ne nisi me razumeo brana je siroka 180m i baco sam bez boile samo olovo sa cevcicom . i padalo je neki 20 do 25 od one obale . Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 a napiso sam u gornjem postu da sam samo sa olovom baco i da mi je falilo , vec sam mislio da sam izlapio :crazy: mada ima ja jednog sto tvrdi da moze da toliko baci sa 3.60 3lb i to sa spro stapom i cak hoce da se kladi al sramota da mu uzmem pribor Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 ne ne nisi me razumeo brana je siroka 180m i baco sam bez boile samo olovo sa cevcicom . i padalo je neki 20 do 25 od one obale .180-25=165metara.Jel toliko letelo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan-ruma Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 ja mislim da je 180-25=155 metara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Ma leti ono i vishe al kad se pokida :crazy: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 180-25=165metara.Jel toliko letelo?ne nego onoliko koliko kaze dejan ruma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 180-25=165metara.Jel toliko letelo?Vristuljo trazi uciteljici da ti vrati pare,lose te naucila oduzimanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts