Jump to content

Prologic T-Carp Ili C2 13Ft 3.5Lb

Recommended Posts

On 10/2/2012 at 6:12 PM, Dax said:

Ljudi glasajte za koji ste stap, i molim vas obrazlozite zasto. Hvala na pomoci

Drugar je pre par dana kupio T-Carp,mogu slobodno da kazem da je za nas koji ne idemo na takmicenja ODLICAN,s tim sto ne znam kakav je C-2,ali je predpostavljam bolji T.

I na ribi i bacanje ocena 5!

Sajla na Miki vise nije misaona imenica sa ovim stapovima!

Stvar ukusa ali moj glas za T-Carp!

dva razlicita stapa pecam sa c2 a koristio sam t carp . sta mislis zasto sam uzeo c2? t-carp je lepsi tananiji ali ne moze da baci toliko daleko ko c2 bar sa mojom tehnikom . iskreno sa T mi nekako nesigurno bacanje boim se da cu ga slomim savija se samo vrh a c2 se savija komplet . retko mi riba otpada mekan je na ribi i dobro je drzi . e sad po meni zasto je T skuplji ima puno vise ukrasa na njemu po meni bespotrebni i to je ta razlika . http://www.youtube.com/watch?v=8vvmS-XL-DQ

nema. T-carp odličan štap. Imamo ga kao drugi komplet i stvarno su se dobro pokazali. I ako su 13" 3,5lb vrlo su mekani i riba sa njih ne spada. A za zabačaj su pravo uživanje. Sa C2 nisam još imao priliku da pecam ali jesam sa Classic Carp i za njih mogu isto reći da su jako dobri štapovi i da za njihovu cenu sigurno ne može da se nađe bolji štap.

da ostanimo pri temi koju smo zapoceli, krivo mi je sto t carp nema 50mm prvu mada do je vise za izgled, sto je kod c2 pozitivno to ,ali je i deblji blank, mnogi strucnjaci tvrde da je blank t carpa dosta slican RH blankovima e sad jbg ko to zna :)

sa 105 gr i boilom 16 na basijani sa vetrom u lice pod obali na mestu br:2

za sada sam tu jedino imao prilike da bacim dalje nisam ove godine bio na maradiku . vezbao sam kod brane na jarkovcima fali malo da se prebaci ali bez boile . na brani sam testirao i t carp falilo mi je bar 15m da dobacim duzinu c2 sa istom masinom sa istim najlonom isti dan

On 10/4/2012 at 2:01 PM, Dax said:

neznam ta mesta, kolko je to metara otprilike jel preko 100?

ma da basijana je od obale do obale 125 a ne bacas odma od vode bar 5m nazat a brana je tu oko 180m . moras probati stapove ne vredi ti iskustvo drugih . sta legne to kupuj

On 10/4/2012 at 10:11 PM, shevchenko said:

Sremac, bez uvrede, ako ga bacis 180m, ja ga pojedem...pa taman da je sa gps navodjenjem......

Neka bude i 150m pod istim uslovima...

ne ne nisi me razumeo brana je siroka 180m i baco sam bez boile samo olovo sa cevcicom . i padalo je neki 20 do 25 od one obale .

a napiso sam u gornjem postu da sam samo sa olovom baco i da mi je falilo , vec sam mislio da sam izlapio :crazy: :crazy:

mada ima ja jednog sto tvrdi da moze da toliko baci sa 3.60 3lb i to sa spro stapom i cak hoce da se kladi al sramota da mu uzmem pribor

On 10/5/2012 at 8:01 AM, debeli sremac said:

ne ne nisi me razumeo brana je siroka 180m i baco sam bez boile samo olovo sa cevcicom . i padalo je neki 20 do 25 od one obale .

180-25=165metara.Jel toliko letelo?