Fox Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Pozdrav kolege, jel ima neko noviju preporuku za najlon? Razmisljam o Gamakatcu g line, Prologic mimicry... 0,30...Katran Synapse Neon i ne razmisljaj Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 I ja za taj Katran Synapse imam samo reci hvale. Neon konkretno nisam probao, ali onaj Synapse carp je odlican! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kornel84 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Prologic Interceptor Long Distance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Mislim da vec 3,4 sezone koristim onaj prologic Xnlt 0.28 , 0.31 i mogu reci da je odlican najlon. Probao prosle godine isto ali fluo i ne svidja mi se uopste. Posle par pecanja postao je beo,i majku mu,cini mi ae da se vise isteze nego ovaj standardni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Xzoga Masterlon!Za male pare...mislim da se bolje ne moze naci Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Vec par godina veran Xzoga Busterlonu 0,25mm. Vrhunski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Xzoga Masterlon!Za male pare...mislim da se bolje ne moze naci Pa i nije za male pare ako uzmes u obzir da je kotur od 500m. Jos oni kojima staje 300m na spulnu moraju da kupe 3 kotura ako nece da nastavljaju najlon. Mene licno to odbija jer mi treba 4500 da bi namotao 3 spulne ali da je dobar jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Kako 500m, Masterlon 0.28 je pakovanje 1500m..Dobar je, ja ga koristim malo je deblji nego sto pise ali vrlo sam zadovoljan.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Pozdrav kolege, jel ima neko noviju preporuku za najlon? Razmisljam o Gamakatcu g line, Prologic mimicry... 0,30... Mislim da sa Gamakatsu G line nemas greske, pecao sam proslu sezonu sa njim, malo deblji nego sto si naveo i imao sam problem kad zakacim za sajlu. Desavalo se da udica pukne, a najlon nece da popusti. Planiram i ove sezone da ga namotam na jedan komplet spulni, ali u debljini 0.28. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Kako 500m, Masterlon 0.28 je pakovanje 1500m..Dobar je, ja ga koristim malo je deblji nego sto pise ali vrlo sam zadovoljan..Ja sto sam video na sajtu pise 500m mada ja nisam kupio sam najlon vec sam ga dobio namotan na masinice koje sam kupio. Moguce da si u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Upravu je kolega za Masterlon u debljni 0,28 dodje 1500m, a 0,35 dodje 1000m cijena je 1500 dinara. Busterlon je skuplji, dodje 800m - 0.25m, 700m - 0,27 a cijena je isto 1500 din !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 https://www.google.rs/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.carpologija.com/shop1/xzoga-masterlon&ved=0ahUKEwjfkd7U68DYAhWHmLQKHWXMAjMQFggjMAA&usg=AOvVaw24D8nevzi1uOao5RSMFIFW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 1500din je kako god okrenes Evo linka pa se informisite.Meni najbitnije od svega je to sto je najlon svez uz sve ostale karakteristike sto ga krase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 zapravo mimicry je 500m.....malo sam se prebacio Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Tehnium nema nikakvu konkurenciju,najbolji najlon verovatno ikada napravljenJedino malo kruci, “kao žica” pa nemoze bas svako sa njim da zabaci 180m ali 150m moze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Tehnium nema nikakvu konkurenciju,najbolji najlon verovatno ikada napravljenJedino malo kruci, “kao žica” pa nemoze bas svako sa njim da zabaci 180m ali 150m mozeA pod sajlu? znas i sam da ovde nije merilo 150,200m vec sajla! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Da li je neko koristio u skorije vreme Carp expert carbon onaj crni, ima ga sad u pokovanjima od 1000m a vuce me malo nostalgija da ga probam davno pre sam ga koristio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Dali je neko koristio Imax Mimicry Surf Visual treba mi neki drecav najlon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Da li je neko koristio u skorije vreme Carp expert carbon onaj crni, ima ga sad u pokovanjima od 1000m a vuce me malo nostalgija da ga probam davno pre sam ga koristio.. Jak kao crna zemlja Samo se malo vise rasteze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Da li je neko koristio u skorije vreme Carp expert carbon onaj crni, ima ga sad u pokovanjima od 1000m a vuce me malo nostalgija da ga probam davno pre sam ga koristio..Od prosle sezone koristim Carp expert najlon,onaj u kamuflaznoj boji,0,28mm debljine.Zasad nemam prigovora,a leti i do sajle bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Da li je neko koristio u skorije vreme Carp expert carbon onaj crni, ima ga sad u pokovanjima od 1000m a vuce me malo nostalgija da ga probam davno pre sam ga koristio..jak jeste ali kad sam ga premerio micrometrom 0,35 je 0,40 zato je i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Ima neko licno iskustvo sa ovim najlonom?Citam hvale ga po Engleskoj, a relativno male pare...http://www.korda.co.uk/fishingtackle/line-and-hook-links/carp-line/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Karp ekspert je jak kao zemlja u svakoj dimenziji,drugar ima taj novi maskirni,popizdi kad zakaci negde onako domacinski Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Prologic mimicri 0.30 najlon je bas bas dobar . Pune dve sezone ga koristim meni je vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Samo reci hvale za Carp Expert,mislim 200m kalem,vec treca sezona na spodu 0.30mm ,jak,ne uvrce se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts