miki0 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 I ja nedavno namotao ovaj najlon.Koristim ga vec vise godina i jako sam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ima li neko preporuku za neki dobar najlon drecave boje ? Treba mi za daleko,mekan debljina tu negde 0,28 - 0,30mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ima li neko preporuku za neki dobar najlon drecave boje ? Treba mi za daleko,mekan debljina tu negde 0,28 - 0,30mm.Trabucco XPS Longcast Fluo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Da li kod nas može da se nabavi i gde Trabucco XPS Longcast Fluo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daka88 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 enter fising shop kod nas. oni drže trabucco Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Hvala Kristijane, vec mi je par kolega skrenulo paznju na taj Trabucov najlon moracu da ga pogledam. Uzgred njega i Prologicove najlone mi je nekako i naj lakse nabaviti posto ih ima u radnji u S.Mitrovici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Ja koristim taj trabuco vec trecu sezonu za redom namotavam vrhunski najlon mnogo bolji od synspsa ima ga u maxi carp shopu i enter fishing nis kosta oko 2.500din 1200m Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Uzeo ovaj najlon za probu u debljini 0.28, namotano na rez. špulne. Prvi utisak zadovoljavajuć, glatko izlazi sa špulne, mekan i ne uvrće se. Cenom pristupačan, 550 din za špulnu od 600m. Videćemo kako će se ponašati tokom sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Naravno, na prvom kompletu špulni se samo menja Gamakatsu G line fluo, svake sezone novi i nema greške Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 23 minutes ago, TopLine said: Uzeo ovaj najlon za probu u debljini 0.28, namotano na rez. špulne. Prvi utisak zadovoljavajuć, glatko izlazi sa špulne, mekan i ne uvrće se. Cenom pristupačan, 550 din za špulnu od 600m. Videćemo kako će se ponašati tokom sezone. Koristim ga vec drugu sezonu, ali samo u crvenoj boji, za spod masinu. Do sada nisam imao problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 20 hours ago, bubexcarp said: Koristim ga vec drugu sezonu, ali samo u crvenoj boji, za spod masinu. Do sada nisam imao problema. I ja koristim taj crveni u debljini 0,33 ili 0,35 nisam siguran za pecanje na kracim distancama i prilicno sam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko.D Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Koristim Katran synapse neon sa Katran GalaxyTaper Mono godinama i ne planiram da menjam. Svaka preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Da li je bolje uzeti prologic buldozer fluo mono ili gamakatsu g line yelow?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 On 3/7/2022 at 10:34 PM, TopLine said: Uzeo ovaj najlon za probu u debljini 0.28, namotano na rez. špulne. Prvi utisak zadovoljavajuć, glatko izlazi sa špulne, mekan i ne uvrće se. Cenom pristupačan, 550 din za špulnu od 600m. Videćemo kako će se ponašati tokom sezone. Dobar u pocetku ali brzo gubi svojstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts