Rade Petkovic Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 momci jedno pitanje,masinica anaconda distance carp,cena je 6.120 dinara,jeftina masinica a na izgled deluje da i nije tako losa pa reko da li ima neko neka iskustva sa njima,da li bi vredela za spod,unapred hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=4817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejandex Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ja tri godine pecam sa Magik Runner 2 gt 6500 koju takodje proizvodi Anakonda ,i nemam zamerki ,sve je jos uvak zategnuto i radi besprekorno .Najlon pakuje odlicno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Jer na kraju neko poseduje tu anakondu distance carp?? zivo me interesuju utisci jer stvarno nije skupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Petkovic Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 bozo hvala na informacije,pre nego sam postavio pitanje ukucao sam anaconda distance carp ali mi je izbacilo da o njima nema nista a napisano je dosta,pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 ajmo iskustva ljudi koji je poseduju, bas taj model Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Kazu full metal, ali bi voleo da cujem ko je ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 malo lici na emkaste, od daiwe -http://ribolovac.autosport-ns.co.rs/img/p/1/7/3/4/1734-large.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ja sam kupio jednu bas za spod stap i upario sa Anakondinim base spod stapom i sa spombom a najlonom 0.28, i sa ne bas puno napora i do pola napunjenom raketom bez naprstka umalo prebacio jezero u Glozanu falilo je svega par metara. Ja sam za sada zadovoljan sa ovom kombinacijom, daleko se baca a sto mi je jos vaznije dosta je brza masinica tako da se jako brzo raketa vrati. Jeste malo teze ali je odlicno izbalansirano tako da nezamara ruke previse, mada nisam je puno koristio ali to su moje dosadasnje zapazanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 kazi mi molim te kako slaze najlon? jel kvalitetno odradjena, ma koliko to moze biti za 6500din, koliko ima lagera itd...kakva mu je kocnica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Sto se tice slaganja najlona je zadovoljavajuce. Nisam je koristio za pecanje tako da neznam kakva je na drilu a ni kocnicu nisam koristio, mislim da je dovoljno dva kruga da spulna dobije prazan hod. Mislim da ima 10 lezaja (mrzi me sad da idem po nju). A se tice kvaliteta to ce se vremenom pokazati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Za pocetak je i ova informacija dovoljna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile 1975 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 svako ima svog favorita,,,,dodas jos malo para i uzmes nesto provereno tako je najlakse Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 dodas jos malo para i uzmes nesto proverenoSta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Sta?dodas jos malo pare, ustvari dodas jos najmanje toliko i uzmes daiwu, to je decko mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 "Malo para" je vrlo relativan pojam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts