dalibor Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 posto trazim stapove naletio sam na ove shimano tribal carp po povoljnoj ceni sada me interesuje ako mi neko moze malo reci nesto oko ovoga stapa posto nemam priliku da ih vidim uzivo vec mora da ih narucim preko neta,koliko sam primetio nemaju neku veliku razliku od shimano long cast stapa. svaka informacija dobro dosla hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 izvini a koi je stap shimano long cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 izvini a koi je stap shimano long cast https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=168 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Druze nepostoji Shimano Long Cast stap!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Shimano Tribal serija ima vise vrsta stapova mozda 4-5 verzija,tako da bolje da napises tacnii naziv(xtrime,ultra,long cast),a od 2012 i model 50 Cal Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 greskom sam napiso shimano long cast stap je shimano tribal long cast a mene zanima shimano tribal carp stap a evo na ovoj stranici mozete viditi obadva stapa http://www.nordfishing77.at/r-u-t-e-n/karpfenrute/karpfenruten.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEX Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Sa Tribal A nije bilo nikakvih problema sem sa klizajucim drzacem cekrka. Blank perfektan i neverovatno jak a prilicno lak, karike robusne, iako 3 lbs bez problema baca 125gr, trn spoj, zidovi veoma debeli izdrzao neverovatne napore i baca daleko, jedan od retkih univerzalaca. Zamenio ga je Tribal B koji je dosta pouzdan stap lepsi ali ni blizu kvalitetan. Sa tribalom XTR bilo dosta problema a Extreme po meni preskup za kvalitet. E sad sta nude ovi novi stvarno ne znam nisam ih video u akciji.Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 I koje od navedenih 4 5 modela izabrati konkretno me interesuje 13fi 3.5lb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEX Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Prijatelju,ne verujem da neko ima mnogo iskustva swas tim novim modelima tako da ti ostaje samo stara dobra metoda stap u ruke pa ako legne legao je. Novi su i pod garancijom tako da tu ima neke sigurnosti.Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cule Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Posedujem shimano tribal XTR-a specimen,13ft 3lb,125gramac.Do sada perfektno sluzio,odlican na ribu,lepo radi.Sto se tice daljine bacanja,bacam sa olovom c.sistem od 105 do 11ogr. ide odlicno do 125 do 135m,Nemamlosu rec do sada za taj stap,imam ga 3godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts