Dax Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Neznam jel se pisalo vec o ovom stapu,ali nekako sam sad video da ga rekamiraju i deluje mi onako skroz ok, jel neko video uzivo, eventualno bacao sa njim? Sa verzijom 12ft 3.5lb navodno su bacili preko 170yd e sad...... Drska moze biti u dve opcije kao na donjoj slici i cene su od 120-150eu za najaci model http://img717.imageshack.us/img717/4998/nashentityreelseat.jpg http://img822.imageshack.us/img822/1184/nashentitycarprods21429.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Dax, ja pecam sa Nash Entity 12' 2.75lb i respamecen sam...uzeo sam verziju sa 16mm vrsnim provodnikom, shock predvez izlece bez problema. Stap trpi manji pva do 70m, a na Miki (pozicija br. 6) singl ide do sajle... O zamaranju i igranju sa ribom na udici ne vredi ni da ti pricam:) Po meni odnos cene i kvaliteta je vrhunski! Dizajn potpuno minimalisticki..sto je meni velika prednost, "pletenje" blanka izuzetno zanimljivo... Rott i Nesa su ga isprobali pa mozda i oni mogu da daju svoje misljenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 E bash bi voleo da cujem, ja ako bi uzimao uzeo bi 12ft 3.5lb cisto da nebude full bacaki a ni glindza onako za sve situacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 E bash bi voleo da cujem, ja ako bi uzimao uzeo bi 12ft 3.5lb cisto da nebude full bacaki a ni glindza onako za sve situacije Uh ako tebi 3.5lb nije bacacki onda ne znam sta jeste...12' 3lb i da uzivas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Bacacki je 3.75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 da ili 4lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 da ili 4lb Nisu ovi stapovi za vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Smiley, da li ih ima u prodaji kod nas i koliko košta? Gledao sam neke jeftinije štapiće od 2.5lb. Nešto sam se uželeo da mi riba savije štap u "kiflu" što se kaže... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Smiley, da li ih ima u prodaji kod nas i koliko košta? Gledao sam neke jeftinije štapiće od 2.5lb. Nešto sam se uželeo da mi riba savije štap u "kiflu" što se kaže... Rade stvarno nisam video kod nas ove stapove...niti da neko drzi Nash opremu... Evo nekih mojih fotki... Pa vi vidite kakvi su stapovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaR Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Smiley gde si pecao ovo,deluje mi bas lepo jezerce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Smiley gde si pecao ovo,deluje mi bas lepo jezerce? Debeljaca, pozicija br. 5...nije lose za dnevno pecanje, za opustenciju...za takmicenja ce ti neko drugi bolje reci...ne pecam takmicenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaR Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Debeljaca, pozicija br. 5...nije lose za dnevno pecanje, za opustenciju...za takmicenja ce ti neko drugi bolje reci...ne pecam takmicenja... hvala,moram priznati da sam se ispalio..cak sam pecao na debeljaci,na poziciji 4..pre nekih godinu dana..u prvi mah nista nisam prepoznao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 hvala,moram priznati da sam se ispalio..cak sam pecao na debeljaci,na poziciji 4..pre nekih godinu dana..u prvi mah nista nisam prepoznao iskreno, pre ovog septembra i ja sam poslednji put bio 2006. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomoZG Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Koje gramaža olova im najbolje odgovara(2,75lb) i jesi probao koliko se može daleko potegnut s njim??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Tomo, najbolje im lezi 60 i 75gr...nisam nesto isprobavao koliko moze da baci..dovoljno u svakom slucaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Tomo, najbolje im lezi 60 i 75gr...nisam nesto isprobavao koliko moze da baci..dovoljno u svakom slucaju...jer si kod nas negde uzeo stapove i koja cena ako nije problem . a i jer znas cenu za 12ft 3lb i gde mogu da se pogledaju ili ti kupe- mnogo lepo deluju u akciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 od skoro pecam sa entity stapovima i to od 3.5lb,full shrink i prezadovoljan sam ,vrede svaki euro,tanki ,zilavi,daleko bacaju bez nekog upinjanja ,pod ribom fantasticni,topla preporuka za ovaj stap 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Ja ću ih kupiti do početka sezone milion posto . Štapovi su vrhunski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa15 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Hteo sam da kupim mekse stapove pa mi za oko zapao Nesh Entity 2.75lb. Vidim da su ih pojedinci koristili pa me zanima kakva je preciznost zabacaja. Znam da od bacaca najvise zavisi ali ipak su stapovi presudni kad su potrebna jako precizna zabacivanja. Pozdrav i hvala unapred!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukizu Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Stapovi su odlicni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljuspar Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 ima li neko ko je pecao sa ove stapove 13ft 3.5 da napise info kako bacaju kako se ponasaju sa ribom na udicu da im da ocenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnjurac Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Ja ih imam i mogu ti slobodno reci da ih uzmeš nećeš se prevariti,za tu cenu nemaš bolje sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukizu Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Imam 3.5lb, ali 12ft. Odlicni su, super zabacuju, a na ribi mekani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Imam 3.5lb, ali 12ft. Odlicni su, super zabacuju, a na ribi mekani.A koja je cena tih motki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 A koja je cena tih motki?Oko 115e..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts