Pike Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Kupio bi Ron Thompson Rod Pod Lux pa ako neko ima iskustva sa njim dobro bi došaoa svaki savet.Interesuje me posebno njegova težina. Nailazio sam na sajtovima težinu uglavnom od 1.8kg pa sve do 4kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 4 kg nema sigurno... za 3500din ne mozes ocekivati previse ali za te pare ne postoji bolji rod pod na trzistu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted November 25, 2012 Author Share Posted November 25, 2012 Meni odgovara mala težina i ne očekujem previše. Tražim u tom cenovnom rangu najbolje.Ako nema bolji znači da sam dobro izabrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumanovo Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Kolega lep izbor ali ja iskreno bi dodao jos koji dinar i uzeo bi Prologic Retro otprilike 1.5kg do 2kg mu je tezina, ali za te pare ni R.T nije los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 R.T. Rod Pod Lux mi deluje stabilnije. Ja nekako više volim bankstickove - ubadaljke ali sam rešio da probam i rod pod.Uživo nisam video ni jedan od ova dva pa se ovako informišem dok ne odlučim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumanovo Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Ja sam koristio Prologic Retro, isto i sada sam uzeo Prologic tako da to je moj izbor.Nemoj me svatiti pogresno ne kazem da je Ron T los ali ja kad bi birao idem sa ProLogic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 R.T. Rod Pod Lux mi deluje stabilnije.Kako mozes da ocenis stabilnost iz slike,meni nije jasno od cega je izradjen jedan rod pod koi ima tezinu 1,8kg....mozda od aluminiumske folije.....pa stap i masinica tezi skoro toliko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Od ova dva R.T. je teži pa je valjda i malo stabilniji, a na slikama mi deluje bolji. Da znam sigurno ne bi pitao za savet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts