nebojsa1 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 TO VISE NEMA VEZE SA SPORTOM!!! ONA DVA DEBILA SU UNISTILA SRPSKU KLUPSKU KOSARKU! Sve je vise debila koji vrlo studiozno unistavaju nas sport!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Ova Svajcarska kao Partizan nekad: Fahrudin,Omerovic,Djiu,Liu,Isa,Sadriu,Kujtim,Shalja,Fadilj,Vokri,i kapiten Dzevad Prekazi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 Interesantno zapazanje dragi kolega,mada prosli su kao Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Interesantno zapazanje dragi kolega,mada prosli su kao Zvezda. Koliko je meni poznato dragi kolega Svajcarci nemaju nikakve sanse da budu prvi!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 Pa nema ni Zvezda,izbacili vas zbog muvanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Ko je prvak u ovoj jadnoj Srpskoj ligi? Jebes ligu sampiona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Samo se nadam da ovo ne mislis ozbiljno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 Sta recihttp://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/254762/Navijaci-Zvezde-ukrali-pehar Uzeli ste pehar,konacno,sramote jedne HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Za ovo govedo je svaka reč suvišna...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Samo se nadam da ovo ne mislis ozbiljno?!Mrtav ozbiljan :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 Pozdrav za velikog srtucnjaka i stratega Rdonjica,osvajaca dva uzastopna kupa malog mokrog luga HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 Samo da znas,namazano si otvorio teMu svetsko prvenstvo da bi skrenuo paznju sa kosarke hahahahahahahPARTIZAN SAMPION 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Samo da znas,namazano si otvorio teMu svetsko prvenstvo da bi skrenuo paznju sa kosarke hahahahahahahPARTIZAN SAMPION hahhahahhahahaha Zemuncanine ti si kralj! Od sad te zovem Ilija Cvorovic i teorija zavere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2014//06/21/blazic_620x0.jpg Ako je suditi po slici Jaka nema pisuuuu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:497672-Lovernj-Partizane-ostani-mi-veliki-i-silan-ti-si-moja-ljubav-prva-moja-krv To je Partizan i D.V, voleli ga ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:497672-Lovernj-Partizane-ostani-mi-veliki-i-silan-ti-si-moja-ljubav-prva-moja-krv To je Partizan i D.V, voleli ga ili ne Jao kako je ovo emotivno,evo rasplakao sam se! Ovaj mora da je siroce kad Partizan dozivljava kao porodicu a Vujosevica verovatno dozivljava kao tatu?! Ja sam mislio da je ovaj Francuz normalan!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 DOMINACIJA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Zemuncanineeeeeee,Istorija se ponavlja. Ali ne sekiraj se pobedicete vi jednog dana taj mocni Ludogorec! :rofl: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ls-partizan-ludogorec-uzivo-189748.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 Ako,nisu ni zasluzili da budu u kvalifikacijama,nisu osvojili titulu,ko ih jebe,Ni zvezda nije zasluzila da igra evroligu u kosarci kao i Partizan posle one sramote u sred Beograda.Cernomorec ili kako se vec zovu oni indijanci sto vas isprasise prosle godine su jos mocnija ekipa od Ludogoreca samo su ovi ludji. ps.Znam da bi trebalo da se zvezda pise velikim slovom,gramaticki,nego mi se ne da nekako Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Cemu tolika mrznja Zemuncanine? Znam da ti je tesko pao ovaj sramni ispad iz kvalifikacija za LS,i jos tuznija igra Partizana ali bih te zamolio da se ponasas dostojanstveno i ime najveceg i najuspesnijeg i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Srbiji pises velikim slovom kako to i dolikuje! :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Cemu tolika mrznja Zemuncanine? Znam da ti je tesko pao ovaj sramni ispad iz kvalifikacija za LS,i jos tuznija igra Partizana ali bih te zamolio da se ponasas dostojanstveno i ime najveceg i najuspesnijeg i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Srbiji pises velikim slovom kako to i dolikuje! :yahoo:Najtrofejniji klub u Srbiji je SD Partizan,a u Jugoslaviji,koja odavno ne postoji je bila Crvena Zvezda.Nemojte zameriti gospodine Vrishtuljo za malu digresiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 RIDZA za PREDSEDNIKA ! podrzavam digresiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 Cemu tolika mrznja Zemuncanine? Znam da ti je tesko pao ovaj sramni ispad iz kvalifikacija za LS,i jos tuznija igra Partizana ali bih te zamolio da se ponasas dostojanstveno i ime najveceg i najuspesnijeg i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Srbiji pises velikim slovom kako to i dolikuje! :yahoo:Ma ne mrzim ja zvezdu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Najtrofejniji klub u Srbiji je SD Partizan,a u Jugoslaviji,koja odavno ne postoji je bila Crvena Zvezda.Nemojte zameriti gospodine Vrishtuljo za malu digresiju. Mackice moja vristava ,ja nisam govorio o SD vec o FK!! A dobro je poznato da je FK Crvena Zvezda najtrofejniji i najuspesniji FK u Jugoslaviji-Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts