Dax Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 To stvarno nije puno, hvala na odgovoru pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Jako lep rod pod :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa15 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Težak samim tim i stabilan, nema previše šrafova, plastike i ostalih elemenata koji mogu da pokvare stabilnost ove naprave. Sve je baš kako treba, ostalo je stvar ukusa. Neko voli da ga vine u nebesa da svi vide, a neko voli jednostavnost i efikasnost. Čast svima ali za mene je daiwa infinity inox pobednik, naravno odnos cena-kvalitet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 I moj glas za Daiwu infinity inox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Večna stvar nema šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Kome neznaci visina rod pod je extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Izuzetno stabilan i kvalitetan. Iako sam visok 195cm visina rod pod-a mi ne predstavlja neki problem, naviknes se vremenom. http://s10.postimg.org/h5z6iigbt/20150929_091101_1.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Kome smeta sto je nizak kupi lepo Uga (inox) i eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Veliki glas za Infinity,imamo u ekipi tri komada.Resili smo efikasno da ne bude nizak,a da se ne moraju izvlaciti nogare,kupio sam inox cev od 50cm duzine i istog precnika kao na rod podu,strugar je uradio kraj da se moze usrafiti onaj sraf za stezanje,i resena stvar.Funcionise samo tako.Svasta sam kupovao i prodavao od opreme ali ovaj rod pod verovatno necu prodati nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Veliki glas za Infinity,imamo u ekipi tri komada.Resili smo efikasno da ne bude nizak,a da se ne moraju izvlaciti nogare,kupio sam inox cev od 50cm duzine i istog precnika kao na rod podu,strugar je uradio kraj da se moze usrafiti onaj sraf za stezanje,i resena stvar.Funcionise samo tako.Svasta sam kupovao i prodavao od opreme ali ovaj rod pod verovatno necu prodati nikad.Ako moze slika rod poda posle prepravke da vidim kako izgleda posto i meni smeta sto je dosta nizak....hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Zato sto je nizak ima svoju draz..ja licno volim da su mi masinice sto vise moguce blize tlu stvar ukusa ali road post je best buy po meni kupis jednom i miran si Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Ako moze slika rod poda posle prepravke da vidim kako izgleda posto i meni smeta sto je dosta nizak....hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 To sto sam obelezio strelicom,umesto fabrickih 25cm duzine,ubacili smo od 50cm inox cev istog precnika,a strugar je odradio takodje od inoxa ono udebljanje na vrhu gde se uvrce sraf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 To sto sam obelezio strelicom,umesto fabrickih 25cm duzine,ubacili smo od 50cm inox cev istog precnika,a strugar je odradio takodje od inoxa ono udebljanje na vrhu gde se uvrce sraf.Mislim da bi bilo bolje da ste promenili nogare, ovako ste podigli stapove na istu osnovu i rod pod je nestabilniji.Bar tako mislimPozdrav 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Mislim da bi bilo bolje da ste promenili nogare, ovako ste podigli stapove na istu osnovu i rod pod je nestabilniji.Bar tako mislimPozdravVerujte mi ,ako je preziveo to nevreme koje je na slici,onda verujem da nema te sile koja moza da ga prevrne.U svakom slucaju hvala na savetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Mislim da bi bilo bolje da ste promenili nogare, ovako ste podigli stapove na istu osnovu i rod pod je nestabilniji.Bar tako mislimPozdravMnogo ruzno izgleda kad se stave dugacke noge(bar meni).Kad bi bar mogao ugao da smanji da nogice budu uze onda bi i moglo to resenje koje ste gore pomenuli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Bez uvrede,ali nije ni onako lepo kako ste vi to uradili ,nesrazmeran je i gubi svoju prepoznatljivost a verujem i karakteristike.Ponavljam,bez uvrede Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
djunta_3 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Odlican rod pod,ma da po meni mnogo nizak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Nizak...al ga ni cunami ne pomeri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkusD Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Edit:Za rubriku kupujem/prodajem postoje odredjena pravila na ovom forumu, pa bi bilo lepo da se istih i pridrzavas!Admin tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts