sale.gr123 Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Interesuje me misljenje,iskustva,kritike,pohvale u vezi ovog rod poda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Izuzetno stabilan, kvalitetan, lako se postavlja. Jedina mana (po meni), dosta je nizak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZokiNS Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Nemam primedbe na rod pod,vrlo sam zadovoljan,mislim da je vecan......sva trojica u ekipi imamo iste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 dobar, jednostavan, tezak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Prava stvar najstabilniji koji sam video do sada! Napravis nastavke za noge ako ti je bas nizak i resis problem a kombinacijom nastavaka mozes i sky pod da napravis! http://i45.tinypic.com/2rh0jk3.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Hvala na pomoci...Gde se mogu nabaviti nastavci za noge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 I kolika im je cena odprilike,i da li su svi univerzalni za ovaj pod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Druze ja kupio metar prohrona a strugar odradio navoje! Po mom misljenju bi i ostale noge odgovarale jer je navoj univerzalan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Gde moze da se kupi ovakav nov rod pod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Imao ga je auto-sport novi sad...Cena oko 18000 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
kale Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 fiksni polozaj nogu je izuzetno velika mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 fiksni polozaj nogu je izuzetno velika mana a gde to mi pecamo po srbiji pa da trebaju ta silna stelovanja,imam pomenuti pod 3 god i nisam imo potrebe za tim stelovanjima a pecao sam i na tamisu i na dunavu i sve je ok , a i po jezerima. napravio sam zadnje noge duze i udri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 fiksni polozaj nogu je izuzetno velika mana zasto je izuzetno velika mana? ja cu dati svoje izlaganje a ti mi odgovori na pitanje ne na izlaganje. ja sam imao i rengera i sky i ugo i cignet i neki mivardi i stvarno neznam sta ve da se ne prisecam znaci dosta skuplji od daiwe. po meni je daiwa infinity prvo i osnovno perfektna jer je hrom i neguli se poput foxa koji sam imao 3-4 kom.onda je niska sto daje jos dodatnu sigurnost pri stabilnosti sto mi je najbitnije u svemu i normalno tezina je perfektna da bi pod bio stabilan . dok sam koristio sky ili renger nikad mi duge nogice nisu bile na podu nego sam ih koristio u druge svrhe oko satora tende itd. znaci kazem nije da nevaljaju foxovi ali farba je nesto sto kad pocne da se grebe ili ljupi ko da je izaso iz rata , a meni je kod poda njbitnija stabilnost . a daiwa ima pravilan ugao fixnih nogica da bi bila stabilna . opet to je moje misljenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Jedina mana daiwa infinity rod poda je sto je nizak za mene, a verujem i svakom ko je visok preko 190cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Ako je to uopste mana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Mana i jeste i nije. Ja sam visok 2m i jeste malo nezgodno, ali nista strašno.. izmedju ostalog je i zato užasno stabilan. Nama je na Debeljaci prosle godine Ranger leteo u vodu po oluji, a Infinity nije mrdnuo.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Ume da bude zajebano visokim ljudima da lupaju kontru iz tog polozaja gde je stap nisko postavljen....moze covek da se usine lako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 a sta mislite englezi nisu svi po 160cm ili 170 cm , ili su oni od 190 svi usinuti xaxaxax. a vili ste oni svi takoreci im leze masine na travi , opet kazem meni stabilnost najsigurnije jer sam doziveo sta sm doziveo i od tada i rengera i sky kad sam imao ja sam nogice nadijao u zemlju kolko sam mogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Ako dnevno zabacujes i postavljas stapove xy puta, pa isto toliko puta i lupas kontru, onda ce da bude z@jebano sa svakim?! Znaci, nije za takmicenje ako si 190+... Mada, sto rece Ganic, kako Englezi?Malte-ne stapove legnu na travu!!! I sto rece Infinity1, ako je to bas, bas problem, napravis nastavke za noge, jos vise dobije na stabilnosti, a mozes da ga podignes koliko ti je volja...Ja sam upravo takve nastavke napravio, apsolutno sluze svrsi, premda ih ja jos nisam koristio...Gubi mi originalnost i prepoznatljivost!!! Ja ga drzim uobicajeno ovako,http://i1267.photobucket.com/albums/jj549/nebojsa11/IMG_0267_zpsf41ddffe.jpg a u ekstremnim situacijama ovako...http://i1267.photobucket.com/albums/jj549/nebojsa11/DSC01829_zpsee4c1cb1.jpg A ne moze se reci da sam 160 ili 170... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Moram da se nadovezem na vasu pricu i ja sam imao nekoliko vrsta rod podova , sada imam dve daiwe sto se tice stabilnosti vrh i materijal je vrhunski nema ljuskanja ,rdjanja, guljenja izuzetno dobar rod pod i pogodan za sve terene u Srbiji naravno... ...u Engleskoj nisam jos pecao ali Englezi se i onako vracaju na samice...hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Polako brate, pecacemo i u Engleskoj sa dve "samice" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule Carp Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Najbolji rod pod, po meni, imam ga vec 3 godine i nema neke mane, jedino je tezak dosta, ali da nije tezak ne bi bio stabilan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catch&Realise Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Evo slika Infinity-ja ali u rucnoj izradi Takodje je napravljen od prohroma, sluzi svrsi isto kao i original, samo sto mnogo manje kosta http://img18.imageshack.us/img18/6518/ongc.jpghttp://img838.imageshack.us/img838/4936/kfi0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catch&Realise Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Posto sam nov clan, ne mogu da odgovaram na privatne poruke. Tako da je ova poruka namenjena Dax-u. Rod-Pod me je izasao nesto vise od 50e, tj toliko me je izasao materijal na otpadu gde sam kupio. A sklapanje i obradu na strugu sam uradio uz pomoc caleta, tako da me ruka nije kostala nista. I eto, po mom misljenju skroz korektna replika za skoro troduplo manje para.Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts