shiki Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Posto u poslednje vreme forum lici na male oglase predlazem da se broj oglasa po clanu foruma ogranici na 5(pet) oglasa godisnje,a sve preko toga da se naplacuje.I naravno da se poveca broj postova kao uslov za postavljanje istih na forum.Sta mislite o ideji?Pozdrav 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 forum izmedju ostalog treba da sluzi i za to za razmenu , prodaju i obnavljanje opreme a sa tim predlogom ce se broj clanova verovatno i prepoloviti. moje misljenje je da se moze povecati uslov za oglase po broju postova a 5 oglasa godisnje mislim da se velika vecina nece sloziti. to je moje misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Mislim da nema potrebe da se smanjuje broj oglasa jer postoji rubrika posebna namenjena za oglase, pq kome se ne svidja neka ne ulazi tamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klm Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Posto u poslednje vreme forum lici na male oglase predlazem da se broj oglasa po clanu foruma ogranici na 5(pet) oglasa godisnje,a sve preko toga da se naplacuje.I naravno da se poveca broj postova kao uslov za postavljanje istih na forum.Sta mislite o ideji?PozdravMislim da je predlog bez veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 treba zabraniti sverc i preprodaju a privatne oglase netreba dirati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 nek ljudi kupuju sta im se svidga, a normalno i polovno, roba se vrti medgu nama, i verujem da se niko ne bogati ako je razlog to.. nek prodaje ko sta ima, i neka si kupi svaki novo ako nece polovnu opremu, neko i na polovnu se raduje samo moe mislenje.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts