Dunav 1 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ne vidim razlog zasto me prozivate . Priznajem nikad nisam pecao na takvim sistemima . Koristio sam klasicne drcace koje sam pravio od 8 armature i pecao na klasiku . Stap do vode i macan je tu Imam neke probleme kada ide trava jer udara u moju obalu i pokusavam na razne nacine da je izbegnem . Kada drugi ne mogu da pecaju ja sam i dalje na vodi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Sva cast za veliki gest Vasil,Uzdravlje ti bilo a i Dunavu1 sto ce da ga koristi:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Svaka cast Vasil... Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Danas su mi stigli buzbarovi kako je i obecao Vasil . Covek je prava drugarcina . Hvala Vasile . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Slike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Glupo je da saljem slike buz barova . Malo strpljenja da kompletiram celu pricu pa da postavim slike . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Ma ne obracaj paznju na onog "prvokatora" , nek se on slika Ti teraj i kada budes gotov daj koju fotkuPozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Ma ne obracaj paznju na onog "prvokatora" , nek se on slika Ti teraj i kada budes gotov daj koju fotkuPozdrav Hvala Vasile, volim i ja tebe... Slikao bih se ja, al' meni jos nisu stigli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amatervk Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Trebam savjet/mišljenje ugo 2 inox ili fox ranger mk2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Kad se kupi Ugo 2 inox trebalo bi da se dobija na poklon jedan ranger da na njega okacis cizme da se suse ako slucajno ugazis u vodu ili da se deca zajebavaju sa njim po obali 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeca novi Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Treba mi misljenje o rod podu Carp academy grizzly? Planiram da ga uzmem, ili mozda neki predlog u toj ceni. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixon1984 Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Ja imam carp academy extreme. za malo para super kvalitet!! nista se ne klima ,dosta stabilan .!! Послато са Lenovo A6010 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 За Гризлија све препоруке...леп,стабилан,лак за склапање/расклапање,велика квалитетна торба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Ja sam skoro kupio grizlija. Prezadovoljan sam. Gomila podešavanja,sa njim se može pecati bilo gde. Veoma lak za sklapanje,završna obrada odrađena veoma dobro.torba kvalitetna. Jedina mana je to što po širini ne može da stane u gepek i nije ga baš lako nositi 400-500 metara, ako ne možemo autom do mesta. Meni je ovo najbolji rod pod do sada, a menjao sam ih, nije da nisam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Ja sam skoro kupio grizlija. Prezadovoljan sam. Gomila podešavanja,sa njim se može pecati bilo gde. Veoma lak za sklapanje,završna obrada odrađena veoma dobro.torba kvalitetna. Jedina mana je to što po širini ne može da stane u gepek i nije ga baš lako nositi 400-500 metara, ako ne možemo autom do mesta. Meni je ovo najbolji rod pod do sada, a menjao sam ih, nije da nisamJa ga stavljam uspravno na zadnje sediste tako da skoro i ne zauzima prostor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeca novi Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Ja ga stavljam uspravno na zadnje sediste tako da skoro i ne zauzima prostorVerujem da transport nije tako velik problem, negde cemo ga uglaviti, bitnije mi je da je stabilan i da odradjuje korektno to za sta je napravljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Stabilan je ko kuca, to ne brini Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 http://i64.tinypic.com/2nbybfb.jpghttp://i67.tinypic.com/33jtyjk.jpghttp://i65.tinypic.com/2ns6f03.jpg Za pocetak nove sezone, a i krajnje je bilo vreme da i za sebe nesto uradim 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Svaka cast Vasile ovo je cista umetnost ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Kad se kupi Ugo 2 inox trebalo bi da se dobija na poklon jedan ranger da na njega okacis cizme da se suse ako slucajno ugazis u vodu ili da se deca zajebavaju sa njim po obali Bio sam vlasnik daiwe infinity, sky poda, rangera, uga 2 inox, nik evolutiona i mogu da kazem da sam svakom od njih nasao manu i da nijedan nije savrsen!! Zaustavio sam se na amiaud mini carpo rod podu i ostao mi je renger mk2!! Od svih navedenih amiaud ima najmanje mana!! Naravno ovo je samo moje misljenje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 http://i67.tinypic.com/2mxqyc4.jpg Raduje me sto vam se dopada ovaj rod podInace Ja sam prosle godine na druzenju na Adi pecao sa isto ovakvim koji sam uradio za mog sina, tako da je ovaj drugi za VasilaPS. to su mi poklonili moj sin Aleksandar i Stanimir moj rodjak iz Sofije, kazu kako te nije sramota da nemas rod pod 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Kad smo se vec raspisali o rod podovima jedno pitanje- Kako to da u Srbiji nema ni jedan proizvodjac rod podova, nemislim na pojedinacne izrade kao sto to ovo ja radimIpak je kod Vas saranski ribolov veoma razvijen, kao sto su proizvodjaci Ugo-a kopirali nevidim zasto i neko drugi ne bi to uradioSamo glasno razmisljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Zato Vaso sto je u Srbiji trenutno Nick manija. Nisi sarandzija ako nemas Nick 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 definitivno euforija za NICK-ovima,nista lose i ja sam medju njima ali stvarno je tako ispalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Ja prodao rod podove,razmisljam da se vratim na bankstikove. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts