baxter Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Mislim da je MK2 prakticniji jer i prednje i zadnje nogice mogu i da se rasire i idu i napred-nazad, a i to u vise polozaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Ok hvala Vam na informaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Malo skrecem sa teme,da li prodaje neko ili poznajete nekoga ko prodaje carp academi grizly rod pod ? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 http://i66.tinypic.com/2mmia6c.jpg Нешто што сам урадио за себе и један за колегу из UK 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Koja je cena ovog lepotana?? Moze i na pp! Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanR Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Sta uzeti? Fox Sky Pod Fox Ranger MK2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanR Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Imam Sky 15 godina i mislim da je malo stabilniji od Rangera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Imam Sky 15 godina i mislim da je malo stabilniji od Rangera.Ako i jeste mislim da je nevazno jer Ranger je dovoljno stabilan za svaku priliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Sta uzeti? Fox Sky Pod Fox Ranger MK2Meni lepsi Ranger ali stvar ukusa. Sto se tice funkcionalnosti ima vise opcija nego Sky a uz duge noge moze i tako da se postavi tako da ja glasam za Ranger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Ja imam rengera mk2 pa ako neko ima sky mozemo da menjamo kome se vise svidja mk2 od sky-a. A svakako je daleko bolji renger mk2 od prvog rengera mnogo vise opcija i nema razvrtanja nogu skroz pri sklapanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 http://i68.tinypic.com/ns58n.jpg http://i63.tinypic.com/2r61b21.jpg Следече недеље један путује за Србију 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Nadlacki Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Po meni najbolje je naci rod pod koji odgovara po svim parametrima i onda nadjes coveka koji radi ful prohrom i narucis.Dobijes funkcionalnost,prakticnost i dugovecnost.Kad sam trazio rod pod i video sta se prodaje i za koje pare (u smislu mnogo para,a on lagan kao perce,plastike koliko hoces,uzani buz bar-ovi,itd...Naravno ne sve sto ima u ponudi,da ne bude zabune)nisam se dvoumio ni malo sta da radim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts