GORANBILLY Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Evo da ja povučem nogu,vidim da se svi nesto stiskaju da otkriju neke svoje lovne recepte pa evo ja cu otkriti dva recepta koja su meni donela nekog uspeha.Sqvid Octo:250gr Club mixa250gr S&O mixa5 vecih jajaAroma S&O 4mlJagoda EA 2mlBlack paper oil 10kapiPojacivac S&O 4grSalt&Peper 5grStimulin amino 15ml spoljaAnchicovi koncentratAdit digest 5gr20ml Salmon oil Trigga ice:500gr Mixa5Jaja30ml likvida3,5ml Kavijara4ml Carbery20ml Salmon oil20ml Nutramino spolja4gr Adit digest10gr Betaina10gr GLM10gr SoliBilo bi lepo da jos neko doda u ovu temu neki svoj lovni recept! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Gorane na kojoj vodi je davalo rezultate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 24, 2012 Author Share Posted December 24, 2012 Conoplja,Mika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Ajd da se nepravim pametan a sta je tu tvoje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Ne bi li i imao na ovo rezultate :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 24, 2012 Author Share Posted December 24, 2012 Ajd da se nepravim pametan a sta je tu tvoje?Nista moje prijatelju,sve od Nutre i Solara. Daj i ti nesto sto nije tvoje! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Nista moje prijatelju,sve od Nutre i Solara. Daj i ti nesto sto nije tvoje! Nema se,samo na svoje mixeve pecam! A gotovim mixevima neverujem ni sekunda . Nista licno,samo moje misljenje sto naravno nemora da se prihvati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Sto se mene ticedanas sam nesto dobre volje,uz cestitku za novu godinu evo i nesto od mene300 gr. red hering mix300 gr. skvid o. mix200 gr.byt mix50 gr robin reda 20 ml. nutramino10 gr liver atrakt10 gr.liver puder10 gr glm ekstrat 5 ml. monster crab 2 ml.svit plum450 gr jaja 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 srele verujem da sa ovaj tvoj recept, nema da imas ni tit na divu vodu..+ 5ml monster crab na se ovo, to je premnogo bar za meni, sto ne moze da izdisi i olabavi da stoi u vodi i 7 dana..za komercijale ne odnosi se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 srele verujem da sa ovaj tvoj recept, nema da imas ni tit na divu vodu..+ 5ml monster crab na se ovo, to je premnogo bar za meni, sto ne moze da izdisi i olabavi da stoi u vodi i 7 dana..za komercijale ne odnosi se.. Iso ja sam dao recept koji hvata ribu a ja kada idem na divlju vodu kao sto su Dunav,Tamis,Tisa ja tamo pecam na kukuruz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 srele verujem da sa ovaj tvoj recept, nema da imas ni tit na divu vodu..+ 5ml monster crab na se ovo, to je premnogo bar za meni, sto ne moze da izdisi i olabavi da stoi u vodi i 7 dana..za komercijale ne odnosi se.. dodji sa ovom bojlom da pecas u debeljaci i stverno neces cuti ni tit jer ce ti u medjuvremenu izgoreti pistalica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 Sto se mene ticedanas sam nesto dobre volje,uz cestitku za novu godinu evo i nesto od mene300 gr. red hering mix300 gr. skvid o. mix200 gr.byt mix50 gr robin reda 20 ml. nutramino10 gr liver atrakt10 gr.liver puder10 gr glm ekstrat 5 ml. monster crab 2 ml.svit plum450 gr jajaSvaka cast profesore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Srele recept je bomba,samo jedan mali savet,jaja moraju biti grlisova! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 verujem da ce ti izgoreti pistalica,na debeljacu, dodgi u mk hvati ribu na ovu boilu na divu vodu, na koja voda hoces, biras da pecas. ova tvoja je hemiska bomba u sama struktura mixsa i hemii koj ne prolazi na divu klasuicno vodu sigorno,a za 5ml monster crab na sevo ovo ,e to je jos gore,// rec je o tome da imas nesto siccret sta je ispitano,ali za gde,e to je razlika,, goran bili je rekao za gde.. ima razlika od boile za divje vodie i komercijale, koje samo ostavamo nase l;ose utiske za one sto hoce nesto da nauce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 stvar je u tome sta je previse u ova boila, koja ne mozes na samo pecanje da selektiras drugu ribi, koja na stratu sigorno ce da je navuces, saran je zadnji sto brzo prepoznace jacinu mirisa i strukturu boila koja je prejaka,, 'tacno je da je po tvom receptu ali ne za njega koj na stratu i ne moze da procita sve sta je u nutra, dali mu odgovara i koji treba da ga vratis na mestu, radi struktura mix koji je najbitan..aroma je drugi fasktor u jacini boila koja e i strter za da privuce ribu, ali kakvu,,toje je bitnije sto smatr5am da je prejaka i sa aromom koj mozes da imas rezultat na pecanje prvi 2 saata,ako slucajno pogodi mamac dok ispituje za sta se radi,, narednix 2-3 dana sigorno ce da prespavas,, e sad sta je za vas diva voda ja stvarno neznam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Ljudi pisu svoje recepte na koje su imali uspeh,aj da ih ne komentarisemo,nego da napisemo neki svoj. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Kvenc miks4ml Jagoda Solar5ml stimulina10 kapi Bergamota1ml Solar zasladjivacajedna meni odlicna boila koja peca jako dobro tokom cele sezone na Fruskogorskim jezerima inace iz mog ugla "takmicarska" boila meni radi i na takmicenju i na bilo kojoj divljoj vodi,cime hranim time i pecam... Moze se malo korigovati ali samo sa komponentama koje sam pisao,nestala mi svescica gde je pribelezeno al to je to 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Majstor srele daj neshto se moze koristiti.Neshto novo BYT i S&O se neproizvodi vishe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Ja nemam toliko slozenih 1. 10% megablend red ccmoore 10% megablend sweet ccmoore 80% proactiv pineapple mix mainline 10 ml Activatora mainline proactiv pineaple 3 ml ester pineapple solar max 1 ml secret agent 2 gr powder candy sweetener 2. 50% club mix 10% megablend red 10% meagblend sweet 10% sojino brashno 10% vitamela 5% pcenicna krupica 5% pcenicne klice 7 ml stimulin amina 5 ml omega red salmon oil 0,5 ml squid DT 0,5 ml anchovy DT 0,5 ml esterblend 12 2 gr powder candy swetener 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Kako nema BYTa Jane? ...ne pravi se Dairi krem i Oktopus Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 2.50% club mix10% megablend red10% meagblend sweet10% sojino brashno10% vitamela5% pcenicna krupica5% pcenicne klice 7 ml stimulin amina5 ml omega red salmon oil0,5 ml squid DT0,5 ml anchovy DT0,5 ml esterblend 122 gr powder candy swetener :good: neki ce mi zamerii sto komentarisem ali moram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 trigga 500g big seed 200g red hering 200g robin red 100g betain 4g glm extrat 15g pure yest enhager 20g nutramino 15ml salmon oil 20ml blec peper oil 5 kapi plumshellfish 6 ml swit plum 2ml 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Kako nema BYTa Jane? ...ne pravi se Dairi krem i Oktopus Ne proizvodi se BYT imash i na njihovom sajtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 :good: neki ce mi zamerii sto komentarisem ali moram... JA ovo zovem bombica ko se razume shvatice Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Ja nemam toliko slozenih 1.10% megablend red ccmoore10% megablend sweet ccmoore80% proactiv pineapple mix mainline 10 ml Activatora mainline proactiv pineaple3 ml ester pineapple solarmax 1 ml secret agent2 gr powder candy sweetener 2.50% club mix10% megablend red10% meagblend sweet10% sojino brashno10% vitamela5% pcenicna krupica5% pcenicne klice 7 ml stimulin amina5 ml omega red salmon oil0,5 ml squid DT0,5 ml anchovy DT0,5 ml esterblend 122 gr powder candy swetenerJane jel ovo za divlju vodu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts