jasmin Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Eventualno malo pojacati za takmicenje i top. Jos kad bi neko rekao priblizno tacno bilo bi dobro. Neznam koja aroma bi pokrila taj smrad i kad bi ga koristili kao bilo koji amino a kamoli pojacali dozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Promotor L se razblazuje sa necim i u odredjenom odnosu koji godi ribama,bar tako pakuje jedan nas bajt guru pa prodaje pod svojim imenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Iz mog iskustva promotor maksimum 5ml. A koristim ga godinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejka Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Na DTD kanalu lepo radilo sa 20ml/kg mix-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejka Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Dodavanje u dipove ili prelivanje boila nije donelo ni jednu ribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Iz mog iskustva promotor maksimum 5ml. A koristim ga godinamaDodajes pre ili posle kuvanja? Ne zameri ako mnogo pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Kako kad. Uglavnom samo pre kuvanja. A ako dodajem i posle onda pomesam sa malo vode i zasladjivaca pa poprskam po tek skuvanim boilama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 A ovo sto se sprdaju 20 ml po kg-u za takmicenje? Bajka i zavaravanje ljudi ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 ja kad sam probao sa tako velikim dozama nije radilo, nisam dobio ni jednu ribu. Pogotovo ne na divljoj vodi. Jer miris bude toliko jak da je neprijatno. Možda negde i nekome radi, ne bih znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ko koristi promotr dzabe mu arome u preporucenim dozama . To ubije sve mirise a pogotovo u dipive neide nikako . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Jos kad bi neko rekao priblizno tacno bilo bi dobro. Neznam koja aroma bi pokrila taj smrad i kad bi ga koristili kao bilo koji amino a kamoli pojacali dozune pokriva ga ni jedna aroma a vocne i ne postoje jedino da stavis celu bocicu arime i 5 ml promotora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Da li je neko koristio Promotor L u dipu? Koliko ga u dip treba sipati?Da li je neko koristio Promotor L u dipu? Koliko ga u dip treba sipati?za dipove nikako i ako nemas praskaste amino onda najbolje stimulin amino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Hvala puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ganicu da li si imao priliku u zadnjih godinu dana da vidis-pomirises Promotor u boci od 1l? I ja sam bio istog misljenja u vezi sa intenzitetom mirisa kada sam pre par god kupio onu malu bocicu od cini mi se 50ml. Prosle god sam kod jednog naseg kolege imao priliku da vidim Promotor u pakovanju od 1L i mogu ti reci da mirise i izgleda skoro potpuno isto kao Nutramino! Jesenas sam ga koristio kada sam rolao Plum Shelfish 15ml pre kuvanja (u boile) i par ml ( cini mi se 5ml) posle i mogu ti reci da nije ubilo ni malo mirisa cak ni Pluma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Taj sam samo i uzumao onaj u malim nisam i koristim ga ali u dipove nikako . U plum i squid moze i naravno monster i to male kolicine inace totalno promeni miris arome i jedva se oseca osim ove tri arime. A naso sam bolji nacin kombinacijom praskastih amino kiselina koje mi ne daju toliki smrad . A promotora samo u spod koristim. E sad mozda je ova moja boca iz stare zalihe ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Sta znam,mislio sam probati samo par kapi na oko 100-150ml dipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Imas uputstvo za nacin doziranja za stoku,uporedi kolicinu Promotora koja se sipa u vodu za jednu kravu i pa prenesi to na jednu ribu od recimo 20 kila.....ista nedoumica je rasirena i sa Lizinom i Metioninom,svi to kupuju i kao koriste a niko rezultat ne vidi a rezultati su iznenadjujuce dobri samo treba znati napraviti odnos tih praskova i tecnosti i tecnost onda pravilno dozirati......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 A jel probao neko da Promotor L pomesa sa malo destilirane vode i melesu,ja sam prosle godine nesto tako promutijo ali koristio samo kako dodatak u psenicu i sekerac za pecanje bele ribe,za sarana nisam probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Imas uputstvo za nacin doziranja za stoku,uporedi kolicinu Promotora koja se sipa u vodu za jednu kravu i pa prenesi to na jednu ribu od recimo 20 kila.....ista nedoumica je rasirena i sa Lizinom i Metioninom,svi to kupuju i kao koriste a niko rezultat ne vidi a rezultati su iznenadjujuce dobri samo treba znati napraviti odnos tih praskova i tecnosti i tecnost onda pravilno dozirati.........Pa sad ako tako izracunas i ne dobijas neku logicnu dozu,primer proizvodzac kaze da se sipa 2ml na svakih 10kg telesne mase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Pa sad ako tako izracunas i ne dobijas neku logicnu dozu,primer proizvodzac kaze da se sipa 2ml na svakih 10kg telesne mase.pa vidis da je limar lovac samo na velike ribe..hahah...on stavi 4ml i vata samo one 20+ kg...hahahhahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 ja sam muckao melasu,betain,aromu i promotor L. fino je ispalo . inace,poslednji amino dodatak koji sam koristio je SBS PPC . uporedio sam ga sa promotorom. nema razlike u boji,gustini ,mirisu. siguran sam da je to potpuno ista stvar,koju nama sarandzijama pakuju i prodaju u sarenim flasicama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 pa vidis da je limar lovac samo na velike ribe..hahah...on stavi 4ml i vata samo one 20+ kg...hahahhahahLimar ne mece nista,ne koristim to ali sam video kako bait guru pravi odnos komponenti i kako koristi i tada bas deluje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Pa sad ako tako izracunas i ne dobijas neku logicnu dozu,primer proizvodzac kaze da se sipa 2ml na svakih 10kg telesne mase.Bas tako,zato sam i napisao da se Promotor L prvo razblazi u necemu u odredjenom odnosu i onda takva tecnost se koristi u odredjenoj dozi,koliko sam tada razmisljao o tome od 1l Promotora L mozes dobiti primer 200 Nutramina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Bas tako,zato sam i napisao da se Promotor L prvo razblazi u necemu u odredjenom odnosu i onda takva tecnost se koristi u odredjenoj dozi,koliko sam tada razmisljao o tome od 1l Promotora L mozes dobiti primer 200 Nutramina.Limare sta si sad rekao? Da se razblazi u NECEMU u ODREDJENOM odnosu i koristi se u ODREDJENOJ dozi?! Ako znas u CEMU razblaziti,u KOLIKOM odnosu i u KOLIKOJ dozi ga koristiti da Promotr bude UBITACAN kazi da i mi znamo! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Po tome bi onda 5ml Promotora bilo dovoljno za taj rastvor u kojem se on razblazuje. Ako je cifra da je 1L Promotora jednako 200 Nutramina, tacna.Namece se pitanje kakav je to onda rastvor gdje Promotor L onakav kakav jest po svom svojstvu, poboljsava taj rastvor ili obrnuto, kakav je to rastvor koji Promotor poboljsava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts