JaneMk Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 ja napiso za sve ne za tebe,a dobio si odgovor cinimi se prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpug Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Hvala u svakom slucaju posluzice svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
helko Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 ljudi, dosta se ubijate sa hemijom,idite bre uzmite il gotove boile od onog koji zna da radi il uzmite gotove mixeve,Za testiranje treba vremenaaaaaaa,ne ide to tako lakoako imate odvise vremena onda experimentirajte.Koji promotol l i ostele stvari?? ima ljudi kod vas koji rade liquide ,sve u jedno.stavi i pecaj.Vecu paznju treba usmeriti na izbor mesta,mamca,prezentacije,taktike Samo nas očes skrenuti sa puta,a znamo da je promotor zlatna žila šaranolova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 ma do prosle godine bio thaumatin b,pa pre toga neznam sta vec drugo,pa pre toga josh nesto,kemiji nikad kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpug Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Dali ima neko iz Novog Sada da zna u kojoj poljoapoteci ili veterinarskoj apoteci ima da se kupi PROMOTOR L od 1 litar Hvala svima na pomoći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ima prodavnica savacoop, partizanska 44..Imas i sajt pa pogledaj video sam da tamo ima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Imas opciju da narucis preko interneta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpug Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Hvala svima puno na pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljosu Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Ja sam ga za komercijale stavljao,8 unutra i 4 ml arome,spolja na mlake boile 5 ml i 1 ml arome,pa to peca kao popizdelo!jedino mi zao sto mi je bilo poslednje takmicenje prosle sezone!!osvojeno 3 mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Iskreno u pocetku sam experimentisao sa njim ali nista narocito, interesantno to sto pises kolega Zeljosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 pecao je i meni na komercijalama. radio sam svasta sa tim promotorom menjao doze ,stavljao cistog,pa razblazivao sa vodom. zaboravio sam sa koliko mililitara je pecao. znam samo da sa 20ml-nije. jedno je sigurno. miris isti kao amino komponente renomiranih firmi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljosu Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Da druze isti miris za manje para!ja ga nisam razblazivao u vodi!probajte pa ce te videti,ja ga necu menjati...ako nista drugo bar nam na boci pise sta stavljamo,a kod renomiranih nemamo pojma!dax probaj pa ces videti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 A jesi li ti baca procitao uputstvo za upotrebu toga? Ne mogu se bas setiti ali cini mi se da pise 5ml razmutiti u 20l vode za govedo od "X" kilograma dok ti imas dozu 12ml na kilu za komercijalu. U cemu je razlika komercijala I "divlja" voda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 a pri tome ima smrad da jedva koja vocna aroma se oseti preko promotora . Ja nijednu vocnu ili krem boilu nebi pravio sa promotorom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ja ga koristim već par godina stavljam do 10ml na 1.5kg mixa ne prelivam posle kuvanja sa njimMiris isti kao nutramino,multimino samo mnogo jaci,gusci i tamniji.... po mom misljenu cista amino kiselina dok su renomirane isto to samo razblažene E sad meni se on ne oseća ni u jednoj boilu ni mesu ni voću... neki ljudi koji su mirisali taj promol kažu da nije isti miris kao nekad pre kad su ga oni stavljali,to minje rekli 5ljudi... taj pre kao 5ml ubijalo svaki miris boileOvaj se ne oseca tako u gotovoj boiluA o ceni da ne pričamo 1l oko 2000din možda malo više 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 A jesi li ti baca procitao uputstvo za upotrebu toga? Ne mogu se bas setiti ali cini mi se da pise 5ml razmutiti u 20l vode za govedo od "X" kilograma dok ti imas dozu 12ml na kilu za komercijalu. U cemu je razlika komercijala I "divlja" voda?Aj sad razmisli sta si rekao.govedo celu tu vodu popije i tako svaki dan znaci to ti je doza za konstantan unos u organizam.U boilu stavis toliko i toliko i bacis je u vodu,pa voda opere skoro sve sto si stavijo u nutra,tako da kad je pojede ne ostane ali bas nista u nutra.A i svrha aminokiselina je da ga privuce a ne da ga hrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ja ga koristim već par godina stavljam do 10ml na 1.5kg mixa ne prelivam posle kuvanja sa njimMiris isti kao nutramino,multimino samo mnogo jaci,gusci i tamniji.... po mom misljenu cista amino kiselina dok su renomirane isto to samo razblaženeE sad meni se on ne oseća ni u jednoj boilu ni mesu ni voću... neki ljudi koji su mirisali taj promol kažu da nije isti miris kao nekad pre kad su ga oni stavljali,to minje rekli 5ljudi... taj pre kao 5ml ubijalo svaki miris boileOvaj se ne oseca tako u gotovoj boiluA o ceni da ne pričamo 1l oko 2000din možda malo višeupravo to ja sam imao taj stari od pre 7-8 god i njega nesmes ni 3ml na kilo mixa ako radis voce a za meso do 4ml najvise inace se bas oseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Sa 5 ml mi je svaka boila bila takoreci ista jedva da osetis aromu ispod promotora i totalno je menjao notu te arome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ja ga koristim već par godina stavljam do 10ml na 1.5kg mixa ne prelivam posle kuvanja sa njimMiris isti kao nutramino,multimino samo mnogo jaci,gusci i tamniji.... po mom misljenu cista amino kiselina dok su renomirane isto to samo razblažene E sad meni se on ne oseća ni u jednoj boilu ni mesu ni voću...neki ljudi koji su mirisali taj promol kažu da nije isti miris kao nekad pre kad su ga oni stavljali,to minje rekli 5ljudi... taj pre kao 5ml ubijalo svaki miris boileOvaj se ne oseca tako u gotovoj boiluA o ceni da ne pričamo 1l oko 2000din možda malo višePromotor L se ne pravi za industriju koja gema lovu na sumnjivoj kvaliteti proizvoda. Promotor L se pravi za mnogo vecu korist ljudima sirom svijeta. Cisto ne vjerujem svojim ocima da su ljudi poceli da tripuju da neko njih jebe sad i na proizvodu koji ne dolazi iz ribolovne industrije.Kakvo razblazivanje i klinac. Sutra cemo da utripujemo kako su nam gazde revira pocele da skidaju krljusti ribe kako ih ne bi prepoznali da su iste one od prije koje smo pecali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejka Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Na DTD kanalu sa 20ml na kilo mix-a extra radilo i na voću i na mesu.Takodje i na Čepelu.Prelivanje preko boila ili dodavanje u dip-ni dodira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Aj sad razmisli sta si rekao.govedo celu tu vodu popije i tako svaki dan znaci to ti je doza za konstantan unos u organizam.U boilu stavis toliko i toliko i bacis je u vodu,pa voda opere skoro sve sto si stavijo u nutra,tako da kad je pojede ne ostane ali bas nista u nutra.A i svrha aminokiselina je da ga privuce a ne da ga hrani. Kako znas da to voda sapere? Nije to kisela voda da izlapi,jedan kraj je ozbiljan proizvod a od koga ovi domaci bajt gurui,kad GA razvodni od 20e napravi 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 promotor je dobra stvar i tu nema greske,da je lovan jeste i da ga je naj bolje koristiti izvan i to stoji iz prostog razlog jer je posle kuvanja go ku....c. kao i svi ostali proizvodi takve vrste sa velikim imenima ispred. Da sve renomirane firme koriste takve proizvode bez ikakvih hemijskih stabilizatora i nekih cuda i oni bi to preporucivali nekoliko mililitara preko skuvanih boila,ali takav preparat ima rok trajanja pa se ne isplati. Mislim da je Mainline imao neku verziju nekih tekucina iz dva dela ako negresim. Jedno je bilo neki ku... c . ,tipa promotora ili slicno a drugi deo je bio tu da se to nepogubi tokom kuvanja . Znaci opet hemija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Jel moze da se stavlja u spod, da se preliva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Jel moze da se stavlja u spod, da se prelivaSto ne bi moglo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Pošto nisu imali Promotor L dali su mi Velevitamin Multi-Sol može li se to koristiti kao zamena? Isto sadrži vitamine, aminikiseline i minerale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts