boza rus Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Jel ima neko proveren recept za bananu (komercijalu) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Imam ja Bozo derikozo:-))).Kilo banana,po kila narance i jabuka jedna sa kruskom i sto grama slaga.Sve iseckas pomesas i stavis slag...:-))))I dobijes VOCNU SALATU.Oprostite modeeratori nisam mogao Bozi odoleti...Obrisacu hahhahahhahhah 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Bas ti 'fala trebao si ga napraviti kad smo isli u morovic radila bi bolje od one jagode .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Kupi Solarov miks Top Banana i nema promasaja,posebno za tamo gde ti ides Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Sta da stavljam od hemije i u kojim kolicinama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Ne kupuj solarov mix samo bacis lovu na obojeno brasno koje nevredi nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Cinjenica je da je kvalitet mixeva i komponenti u posljednje vreme pod velikim znakom pitanja,popularizacjom saranskog ribolvova kvalitet je zapostavljen da bi se dobilo na kvantitetu ali su zato cene uvek kvalitetne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Ja licno nepecam na vocne boile niti sam ih ikad pravio sem vde tuti fruti-baka ali mi nije jasno zasto niko nece da napise recept za Top Bananu.Pa jel to toliko mocna boila,pa se recepti drze zakljucani u fort noksu.Napominjem da ja nemam nameru da menjam svoje misljenje i da nemam nameru da radim bilo kakvo voce,samo se pitam zasto Bozi koji je trazio savet niko nece da pomogne.Nije ovo usamljen slucaj uglavnom ovakva pitanja ostaju bez odgovora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Top banana ume da bude jako lovna boila pa se zato cuvaju recepti,Bozi je dovoljno za vodu gde ide da napravi koji god recept sa pakovanja,svaki lovi ribu (manje-vise) 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 a u poslednje vreme se vise ne pravi jedan jako jako bitan sastojak za bananu... Moze jos ponegde da se nadje http://e-jure.com/e_shop/hrana_vabe/aditivi_dodatki/441/solar_official_secret_praskasti_dodatki/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 pitanje je da li ga ima i tamo i da li salje u Beograd??? hehehehe pa to ne znam! Samo sam hteo da vidim da li ti to fali! Mozda da probas sa DD Bait testerom Banana samo je i njega tesko naci! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Nije mi jasno shto bi stavljao oficial secret u gotov mix kad ga tamo ima pogotovo u novom mixu i previshe.Shta ocete da uradite atomsku bombu????Onaj ko peca solarove mixeve zna shta ima u njima a shta fali.Najmanje fali oficial secret.To su proizvodi da kad radish sopstvene mixeve obogatish straktorom i nishta vishe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Jane,u M1 miksu ima Robin Reda kol'ko 'oces pa opet dodajes,cemu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Jane,u M1 miksu ima Robin Reda kol'ko 'oces pa opet dodajes,cemu?Limare,razmisli malo.Kako možeš da uporedjuješ Robin Red i Official Secret? Jane je ovde u pravu 100%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 U cemu je razlika Bato? ...naveo sam prvo sto mi palo na pamet a primera ima kol'ko voles ....u tim nekim "fintama" se razlikuju Mikine i Zikine boile,razmisli malo 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 U ovoj temi ima svega samo ne onoga iz naslova Listao sam malo jos ovih dana i nasao neki recept,a da li lovi videcemo na prolece:20% Jajcanog biskvita10% Sojinog brasna10% Kazeina ili protein koncentrata20% Kukuruznog brasna20% Psenicnog griza10% Mljevene hrane za kanarince10% Robin red 1 kasika soli8ml Aroma Banane(Nutrabait,Solar)10g Betain15ml Stimuno amino10ml Nutramino Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Jel nije isto stimulin amino i nutramino,samo razliciti proizvodzaci Solar i Nutra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Takav sam dobio recept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogi Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Jel nije isto stimulin amino i nutramino,samo razliciti proizvodzaci Solar i Nutra.jako velika razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 A sta je to jajcani biskvit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Ukucaj na google Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Zamisli ukucao i nasao tvoj miks u orginalnoj formi Jeftini miks:20% Jajcanog biskvita10% Sojinog brasna10% Kazeina ili protein koncentrata (CC more ili Imperial baits)20% Kukuruznog brasna20% Psenicnog griza10% Mljevene hrane za kanarince (ili birdfood)10% Robin red (Nutrabaits) ili Spirulina (CC moore)2 kasike secera i 1 kasika soli.8-9 jaja po 1 kg. praskaste smjese i 3g Betaine HC1 po ohladjenim (mlakim) boilama nakoh kuhanja.Takodje po mlakim boilama (izvana) 2 kasike vocnog secera (Fruktoze).Od arome mogu da preporucim Nutrabits-ove Ethyl Alcohol Flavour:-Caramell Cream-Pineapple - ananas-Strawberry (jagoda) i Cream u omjeru 50:50Takodje su dobro dosle i druge arome na bazi alkohola poput Banane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Sta da radim kad niko nece da kaze recept Nije bas u orginalu nesto sam i prepravio pogledaj malo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Pa lepo sam pitao sta je jajcani biskvit,a ti me saljes na google trazim ali nigde ne pise,da nije mozda isto sto i CE DE jajcana hrana..ipak je bolje da mi ti kazes mozda nadjem jos nekoi od gornjih mixeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 U cemu je razlika Bato? ...naveo sam prvo sto mi palo na pamet a primera ima kol'ko voles ....u tim nekim "fintama" se razlikuju Mikine i Zikine boile,razmisli malo 8-)Samo napred ! I ovo,što sam napisao, je bilo posle mnogo razmišljanja,da li uopšte i da pišem nešto. Nisam to napisao zbog tebe ,već zbog mlađih kolega. Stavi,ako imaš para, još 200 gr.Robin Reda u kilo Club mix-a i pecaćeš ribu,a stavi Official secreta,tamo gde si hteo da ga stavljaš i vrlo lako,dovodis sebe u situaciju da ne upecaš ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts