luta Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Evo ja bih imao jedno pitanje,posto mix top banana sam posebi je intenzivnog mirisa dodavnjem 6ml arome banane i jos plus 2ml e12 koji i sa 1ml na kg je vise nego dovoljan zar to nedeluje malo prejako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Luta o tome i pricamo sve zavisi gde pecash.Za neke komercijale mozda nije za divlje vode je previshe.Ja sam radio top bananu sa ananas aromom od 5 ml na kilo ali za jezera tipa pelagicevo.RAdio i sa cranbery aromom.Jednostavno je mix koji ima dosta varijacija ali svugde daje rezultate za onog koji ga peca i sprema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ako vlada kaze da mu tako radi onda radi.Meni nikad nije radila sa dodatnim atraktorom al zato uvjek radi onako kako je ja pripremim.Pecam na bananu neznam koliko godina i deo je mog redovnog mamca.CAk sam zbog te banane bio i na naslovnim stranama solarovog sajta.Opet prvo pravilo da nema pravila al jedno iz iskustva da oficial secret nikad mi nije dao ribe a pogotovo veci uspeh na divljim vodama nego bez njega pricam o gotovim mixevima soalaraJane mali je genije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Pa ovako,Boza je trazio recept za komercijalu a imajuci u vidu gde stanuje pretpostavka je da najvise peca na Sremackim jezerima koja su dobrim delom muljevita kao na primer Basijana i da u takvim uslovima nije mnogo arome.Na kraju moze sam da koriguje kolicinu arome kroz pecanje i vodjenje statistike,treba nesto i sam da uradi.Sto se tice divlje vode naravno da je mnogo arome a i sam mix je jak zato ga seku sa 50-50 mixom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 1 kg miks top banana ,,,5 gr betain nutra ,,po pet grama digest ,,atrakt ,,teist nutra,,,,pet grama ekstrat top banana solar ,,,,, ,,,2 ml zasladjivaca nutra ,,8ml solarove arome banana ,,5 kapi bergament etericno ulje od nutre ,,5ml karamel tofi ,,jbg ja stavljajos po nesto ali ti je ovo sasvim dosta za komercijalu da pecas fino s proleca )) na ovaj kilogram miksa osam jaja ..sa ovom bojlom slobodno prijavi ekipu ako ima neko druzenje u aprilu negde i neces da gledas u vodu sigurno axaxxaxaxaaxaxaxaxaxaxa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 U ovoj temi ima svega samo ne onoga iz naslova Listao sam malo jos ovih dana i nasao neki recept,a da li lovi videcemo na prolece:20% Jajcanog biskvita10% Sojinog brasna10% Kazeina ili protein koncentrata20% Kukuruznog brasna20% Psenicnog griza10% Mljevene hrane za kanarince10% Robin red 1 kasika soli8ml Aroma Banane(Nutrabait,Solar)10g Betain15ml Stimuno amino10ml Nutramino10% robin red aj malo vi sto ste ga stavljali tolko prokomentarisi te molim vas posto meni to izgleda jako puno bice crveno ko krv .............. a mozda gresim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 1 kg miks top banana ,,,5 gr betain nutra ,,po pet grama digest ,,atrakt ,,teist nutra,,,,pet grama ekstrat top banana solar ,,,,, ,,,2 ml zasladjivaca nutra ,,8ml solarove arome banana ,,5 kapi bergament etericno ulje od nutre ,,5ml karamel tofi ,,jbg ja stavljajos po nesto ali ti je ovo sasvim dosta za komercijalu da pecas fino s proleca )) na ovaj kilogram miksa osam jaja ..sa ovom bojlom slobodno prijavi ekipu ako ima neko druzenje u aprilu negde i neces da gledas u vodu sigurno axaxxaxaxaaxaxaxaxaxaxa e drzim te za rec kad bude prvo pecanje javicu rezultate 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorMK Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 A gde da se nadje caramel toffe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 A gde da se nadje caramel toffePoslacu ti ako je ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 jer probao neko i kako vam se pokazala aroma banane od hutchinsona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 dd bait cream banana fenomenalna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 dd bait cream banana fenomenalna Odlicni rezultati na divljim vodama, na Tamisu pogotovo. Arome imam jos jednu ipo bocicu Mozda bude u novom PL ruhu sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 prologic izbacio novu aromu ultra banana... obecava, ali dok se ne proba ne mozemo znati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Imam 5 bocica te banane i neznam sta uraditi s tim,dajte neki trik Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 pokloni meni makar jednu bocicu i bicu ti vecno zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Imam 5 bocica te banane i neznam sta uraditi s tim,dajte neki trik Mozes i meni jednu da poklonis...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 axaxa ma moze svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Milancesou,nesto nece poruku da salje,pusti sms na 0649995996 da vidimo sta s tom crem bananicom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 tek sad vidim porukuuuuuuu, eto me Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 moze i jedna za leskovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
bevebo Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 U ovoj temi ima svega samo ne onoga iz naslova Listao sam malo jos ovih dana i nasao neki recept,a da li lovi videcemo na prolece:20% Jajcanog biskvita10% Sojinog brasna10% Kazeina ili protein koncentrata20% Kukuruznog brasna20% Psenicnog griza10% Mljevene hrane za kanarince10% Robin red 1 kasika soli8ml Aroma Banane(Nutrabait,Solar)10g Betain15ml Stimuno amino10ml NutraminoBozo kako ti se pokazao ovaj mix na vodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bevebo Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Quotee drzim te za rec kad bude prvo pecanje javicu rezultate I da li si oprobao ovaj recepti kakvi su utusci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 I da li si oprobao ovaj recepti kakvi su utusci?Boila je napravljena sa malo prerada u mixu u nedelju idem na backi jarak pa ce mo videti kako radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 QuoteBozo kako ti se pokazao ovaj mix na vodi?Ovde je RR ne potreban.Mnogo bolje bi legao GLM ili liver.Nedostaje p.kvasac i zasladjivac.Recimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Ovde je RR ne potreban.Mnogo bolje bi legao GLM ili liver.Nedostaje p.kvasac i zasladjivac.Recimo...Ako si citao od pocetka temu video si i sam da svako ima neko svojepravilo i cija je banan bolja i ovo i ono...ja sam napravio "s'nekim preradama u mixu"tako da nije bas takva kao sto je napisano....izgleda da trebaposlusati samo sebe i da ces doci do nekog recepta koji peca...a stovise slusas druge sve se vise zbunjujes... Pozdrav... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts