exyucarp Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Ne moze. Mora da se radi minimum 50 majica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Pa dali postoji mogućnost da se zainteresovani javljaju i ako ih (nas) bude pedeset ,izvrše se uplate i tek tada se majice izrade i isporuče? Ovo je verovatno "malo" komplikovano i teško ispratiti ali nevidim drugi način. Pozz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCSL Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Opet ja sa slikom!Da li neko ima i može da postavi sliku majice o kojoj se toliko priča?U napred HVALA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 http://imageshack.us/a/img707/1474/sam3737yv.jpghttp://imageshack.us/a/img845/8066/sam3739g.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ubiste me sa privatnim porukama:) Dobicu info danas da li moze da se porucuju manje kolicine. AKo moze, napravicemo neku pricu. Cena sigurno nece biti ista kao prosle godine, bice nesto visa. Videcemo sta i kako kad dobijem info zbog eura, proizvodnje njihove itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Prodao bi ti i tih 50 komada kao od sale,ali vidim da imas negativnog iskustva pa je i rizicno da narucujes...al mozda bi najbolje bilo da se licno preuzmu majice onaj ko se ne pojavi ima onih koji hoce.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Evo kakva je situacija: Ako sakupimo preko 50 porudzbina cena ce biti 1100,00 dinara Ako ne sakupimo 50 porudzbina cena ce biti 1250,00 dinara Korekcije u ceni si minimalne u odnosu na proslu godinu i ovo je finalna cena plus troskovi transporta ako se salje kurirskom sluzbom. Ako postoji interesovanje, a verujem da postoji otvoricu novu temu sa uputstvom za porucivanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Nerazumem da je tolika potraznja za tim majcama pa ako je do natpisa odete i odstampate do najblize stamparije. Da me pogresno neki nebi razumeli i kolko da je majca lepa ili ti dobra ona po meni ima znacaj proslogodisnjeg druzenja da morovica i mozda se i meni svidja a mozda i ne ali ja s obzirom da nisam mogo na morovic nebi uzeo jer nisam bio ucesnik i nebi mi imala toliki znacaj kao onim tamo ucesnicima. To je moj pogled na sve ovo a nebi bilo lose organizovati neko druzenje poput tog na morovicu pa onda stampati neke majce pa mozda i lepse od ovih . Pa je pitanje moje oce li biti neceg slicnog ove godine? Bez uvrede ovo je moje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 sta si ljubomoran!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 ajde zajko javi se, nemoj samo da citas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 QuoteNerazumem da je tolika potraznja za tim majcama pa ako je do natpisa odete i odstampate do najblize stamparije. Da me pogresno neki nebi razumeli i kolko da je majca lepa ili ti dobra ona po meni ima znacaj proslogodisnjeg druzenja da morovica i mozda se i meni svidja a mozda i ne ali ja s obzirom da nisam mogo na morovic nebi uzeo jer nisam bio ucesnik i nebi mi imala toliki znacaj kao onim tamo ucesnicima. To je moj pogled na sve ovo a nebi bilo lose organizovati neko druzenje poput tog na morovicu pa onda stampati neke majce pa mozda i lepse od ovih . Pa je pitanje moje oce li biti neceg slicnog ove godine? Bez uvrede ovo je moje misljenje. Pa ti odstampaj pa uporedi i videces da to nije bas tako. Prvo nije stampa u pitanju nego se rucno radi print majica po majica i ta tehnika ima svoje ime, drugo majica nema nikakve veze sa druzenjem u Morovicu sem sto su nekima majice podeljene tamo.Ne verujem da ce ove godine biti druzenja, a i to nije tema ove teme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ok. mislio sam da su majce radjene za morovic pa su tamo i podeljene i nista lose nisam mislio a ujedno sam ovde pitao da ne otvaram novi topic za jedno pitanje i opterecujem forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 EEEE kako god pisi meni jos jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCSL Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 http://imageshack.us/a/img707/1474/sam3737yv.jpghttp://imageshack.us/a/img845/8066/sam3739g.jpgHvala prijatelju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovcevic Tihomir Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 I ja bih uzeo jednu da imam , cena nije velika jer licno sam stampao meni jednu carp fishing i izasla je mene 1200din Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts