mare072 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 sta mislite o ovoj aromi dobio sam 2 flase od drugara inace je nutrabaits.lep kremic meni deluje kao fin da sece neko voce peach recimo na prvu iz glave.jel ga koristio neko kao glavnog nosaca u boili.problem je kad ti treba secka od krema zna se sta se koristi c.c.ima li nekih predloga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenk Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 sta mislite o ovoj aromi dobio sam 2 flase od drugara inace je nutrabaits.lep kremic meni deluje kao fin da sece neko voce peach recimo na prvu iz glave.jel ga koristio neko kao glavnog nosaca u boili.problem je kad ti treba secka od krema zna se sta se koristi c.c.ima li nekih predloga ?nutrabaits ima nut eterično ulje a aromu ne bih znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Ima aroma Elite nutrabaitsa. Evo shta preporucuje nutra.JA osim u spodu brazilski orah nisam koristio jer je veoma teshko naci ga bar ovde 14oz of Nutramix, 50/50 Mix or Ener-vite Gold, 2oz of ground, mixed nuts, 15ml Nutramino and 4-6ml of Brazil Nut Elite Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare072 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 pa i ja sam ga stavljao u kukuruz za dunav,a imam jedan recept gde mi sluzi kao secka.mnogo lepo mirise Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 pa i ja sam ga stavljao u kukuruz za dunav,a imam jedan recept gde mi sluzi kao secka.mnogo lepo mirisebrazilski orah kosta oko 1200 din kg i ti si ga stavljao u spot mix za dunav?ili si korsitio ovu aromu nisam te bas najbolje razumeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare072 Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 ja pecam na dunavu i dovoljno je par ml da bude dobra secka,a koristim ga i kao secku za jednu odlicnu boilu,hteo sam da ga pitam dal ga neko koristi kao nosac boile Link to comment Share on other sites More sharing options...
bevebo Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Jedno pitanje?Gotova lovna bojla,po vama koja bi bila najbolja ili medju najboljima?Interesuje me ukus banana i kobasica,marka bojle kao ineki od dodataka koje bih mogao da dodam,ubacim kao mix pojacanje?Sve savete i preporuke prihvatam i prakticno isprobavam.HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts