boza rus Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Paket je danas stigao pomogao mi je dosta i hteo bih jos jednom da se zahvalim Dax-u. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Drago mi je, nemoras se zahvaljivati, uzivaj i pecaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Evo posto si i dax i ria1 ispunili obecanje prosle nedelje je Dax poslao betain udice i olova...a pre neki dan sam isao kod Ria po pistolj ....pravio sam boile pre neki dan uz pomoc daxa i ria po prvi put su ispale odlicne....Posebno sto se tice pistolja radi ko singerica...prikljucis na kompresor i kobasice same idu..I neki covek se zadesio tamo kad sam isao po pistolj samo sto je on uzeo roler cuo sam se sa njim kaze da radi super..Dax brate evo jos jednom javno hvala ti A i tebi ria i Tvojoj firmi "Spiderultracarp" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 U zdravlje ga koristio Bozo derikozo ....:-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Nek ti sa srecom bratko Link to comment Share on other sites More sharing options...
baraba.sa.sela Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 imao bi i ja da poklonim 3 nova nekoristena svingera prologoc mladim pocetnicima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baraba.sa.sela Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 javio se mladi kolega dejan iz rume sutra saljem svingere Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan-ruma Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 javio se mladi kolega dejan iz rume sutra saljem svingereRed bi bio da se i ja predstavim. Zovem se Dejan Markic iz Rume sam i imam 17 godina. Sarana pecam od 2008, a na pecanje idem od kad znam za sebe. Danas mi je stigao paket i zelim da se zahvalim barabi sa sela Link to comment Share on other sites More sharing options...
baraba.sa.sela Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 deki nezahvaljuj se nego samo mazi sa srecom da te sluze u lovu kapitalnih sarana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts