bogy man Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Dukas na takvim vodama tipa Crnog vira i sl. rotacija je najposteniji sistem takmicenja i tu su svima podjednake sanse.Ali da ce ukidanjem sajle na 18 dati da sva mesta budu konkurentna ako je to Crni vir u Kacu ne bih se bas slozio.Sad vecim ubacivanjem ribe ce doci mamci i taktika do izrazaja to stoji,ali recimo mesta sad govorim o mestima standardnim recimo 10,11,12 sigurno ne mogu da daju ribu kao 6,7,8 ili recimo 17,18 pa cak i 16.Tako da po meni postoje velike razlike u mestima i sistemom rotacije stvarno su svima sanse podjednake ukoliko bih pecao ligu na bilo kom jezeru pecao bih tamo gde je takav sistem takmicenja. A svakako cemo doci u obilazak takmicenja i vode jer je Crni vir mesto gde sam usao u saranski ribolov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Dukas na takvim vodama tipa Crnog vira i sl. rotacija je najposteniji sistem takmicenja i tu su svima podjednake sanse.Ali da ce ukidanjem sajle na 18 dati da sva mesta budu konkurentna ako je to Crni vir u Kacu ne bih se bas slozio.Sad vecim ubacivanjem ribe ce doci mamci i taktika do izrazaja to stoji,ali recimo mesta sad govorim o mestima standardnim recimo 10,11,12 sigurno ne mogu da daju ribu kao 6,7,8 ili recimo 17,18 pa cak i 16.Tako da po meni postoje velike razlike u mestima i sistemom rotacije stvarno su svima sanse podjednake ukoliko bih pecao ligu na bilo kom jezeru pecao bih tamo gde je takav sistem takmicenja. A svakako cemo doci u obilazak takmicenja i vode jer je Crni vir mesto gde sam usao u saranski ribolov!Sve si dobro zapazio i zato je moja zamisao da se peca u dva sektora sto su priblizno podjednaka po mestima.Slazem se da ce biti jos mnogo bolje kad se ubaci jos ribe a verujem da cu biti prisutan i to slikama dokumentovati ovde.Svako je dobrodosao i kao takmicar i kao posetilac.Hvala na podrsci.Uveren sam da je posten i dobar sistem mozda i najbolji do sad,da se ogradim mozda ima jos neki slican! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Bravo za organizaciju. Sve cestitke DUKAS. Ovo nema nigde za sada po ostalim komecijalama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 PRIJAVLJENE EKIPE: 1.ct-Gile novi sad- rezervacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Sirmium CT Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Hoce li se pomerati mesta kad se sajla skine sa 18-ke ? Bez sajle 18-ka favorit po mom misljenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Mesta se prosiruju i pocelo je od br 1 da se dobija na konforu.Sajla se skida a treba videti i kod brane na suprotnoj strani jezera gde se dobija jako lepo mesto.Slike sam postavio na fb i tamo se moze videti sve kako ce izgledati.Nadam se da cemo vec sledece nedelje imati i nesto jos vise konkretno ali otom potom kad se bude desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Dukas,mogao bi i ovde postaviti koju sliku za nas koji nismo na fejsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Slikeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Moram postaviti i ovde koju sliku i potrudicu se da to uradim sutra.Za vikend ce biti jos nadamo se slika i sa ribama.Otom potom.Hvala na podrsci! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 jel moze kolima da se lepo dodje do jezera ko i pre da se malo obidje lepota? msm nema neka zakljucana kapija ili tako nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Quotejel moze kolima da se lepo dodje do jezera ko i pre da se malo obidje lepota? msm nema neka zakljucana kapija ili tako nesto? a kad je tamo bila kapija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 pa nikad al sad je novi vlasnik sto bi isao do kaca da poljubim kapiu bolje lepo da pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 jes vala nisam o tome razmisljo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Evo da probam da postavim slike kao je pocelo sa radovima. http://img843.imageshack.us/img843/3751/md003439.jpg Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us Pocetak radova na 1 poziciji PS Nadam se da sam dobro postavio slike,prvi put je i ako nesto ne valja sorry!! http://img706.imageshack.us/img706/1223/md003438.jpg Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us Brana zavrsena. http://img715.imageshack.us/img715/2259/md003437.jpg Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us Sam pocetak pravljenje staze http://img18.imageshack.us/img18/9203/md003434.jpg Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us Dzordz Veber pokusava da uhvati smudja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 koja ce biti cena dozvole dnevna, nocna, i 36h Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 lepe slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 nerazumem sto su radili branu i dirali stazu..onako je bilo lepse ..nekako divlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Samo napred sa tim sto ste zapoceli,mala voda za veliko uzivanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Danas smo bili na Crnom Viru i mogu da potvrdim da ima jos uvek lepe i krupne ribe koje plivaju jezerom.Mozda sama brojcana populacija ribe nije preterana ali savim dovoljno je ima da se uziva u pecanju.Nije nimalo crno kako se prica medju ribolovcima ali i dalje je Crni Vir izazov za sve ribolovce.Bice jos izvestaja i to uskoro ali otom potom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Na vir sam dolazio redovno kad sam hteo da uzivam u pecanju da ne fizikalisem puno,pracku u ruke i mir.Steta pa je bilo zapostavljeno al eto nadam se da ovo sto ste zapoceli bude na kraju super stvar.hladno pivo i pecanje sta ima lepse od toga! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 hladno pivo , pecanje i riba od 20kg kakvih je nekad na viru bilo, sad nmg da tvrdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 Danas smo posetili Crni Vir i mogu Vas obradovati da je sajla sa 18-ce skinuta i da je napravljena nova platforma.Slike cemo sutra postaviti a i uhvacene su tri ribe danas od 8,5 kg,10 kg i 12,5 kg. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Dukas ,na koju platformu mislis nikako nemogu da se setim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Kad budes video slike,primetices da je 18.Ta pozicija je dobila novi izgled i bas je jako lepo uradjena.Polako se sve doteruje a i vreme je dozvolilo da se urade sad mnoge stvari.Nadam se da ce vlasnik stici da sve uradi.Vraca se stari sjaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ubedio si me vec,bice vir moja redovna stanica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts