igor85 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 CITAJ OVOUkradena zastava 128 uBeogradu(... dramaticni oglas"raspamecenog"vlasnika,jednostavno se - morapročitati!)-Što ne uze onu Vektru ili onogBMW-a od narko-dilera iz ulazado moga?Kako li je samo upali, kad javerglam po 10 minuta?Jel' ti crkla guma, k'o meni pre2 dana?Jesi li uključio grejanje krozhaubu, jer se sajla pokidala?Dokle si stigao sa one 3 litre urezervoaru...nadam se do prve bandere,ruka ti se osušila!Jel' te zaustavio saobraćajac,što nemaš prednji desnižmigavac,nek ti polomi noge pendrekom!Jesi se nasluš'o muzike na onomjadnom produvalom zvučniku,a kaseta se baš duuuuuuuuugovrti zimi,mozak ti kroz uši iscureo!Cigaru upali na auspuh, majki tiga spalim,pošto nema upaljača, k...a mi senapušiš!!!Ispod desnog sedišta imašdugme kojim možeš daprespojiš bobinu,da da ti je ne bi ukrali... ukrali tileš dabogda!Kad pada kiša, ti stavi rukavice,jer se skida ono crno ***** okovolana,crna te voda izbacila!Pazi da ti ne polome brisače!Imaš stare, potrošene(rezervne) u gepeku.Kočnicu pritisni dvaput brzo ilijednom, al' do daske,iako bi ja želeo da ne zakočišna vreme pred grotlom pakla ida tamo goriš dok ti 128demona čereči iznutricu dokraja večnosti!Što li me, bre, mrzelo da stavimjastuće sa iglama i udicama navozačevo sedište,bar bih poštedeo svet tvogprokletog poroda,živ se ucrv'o!Stiće tebe kletva najstrašnija,gde pokrade poštena čoveka,kugom ti se seme zatrovalo,dabogda krv piš'o!Đavoli ti pamet isisali, a saglavom fudbal igrali!Mater ti se parila s veprom, pada posere još jednogtakvog istog ko što si ti.p.s.Ako neko vidi krem Zastavu128, registracije BG 192-523,neka je polije benzinom izapali!!!! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Haha carski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts