Ivan Vs Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Jel ima neko iskustva sa Rod Hutchinson hemijom? Sta preporucujete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogi Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 monster crab, sicret agent,.......ali po mogučnosti stara pakovanja ako nadješ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Koje su mane novih pakovanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic84 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Sto su skuplja i bolja pa lupeta... Ja imam i stare i nove i nema razlike sem sto su neke nove arome i bolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Pored navedenih dodao bih jos mulbery aromu, ne mogu zamisliti pecanje bez nje, razvaljuje na vecini voda. Takodje shellfish sense appeal kao dodatak koji dobro ide uz sve mesne arome a najvise monster crab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic84 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ja sam probao R agent i odlicno mi se pokazao al nemam vise.... Meso tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Pored navedenih dodao bih jos mulbery aromu, ne mogu zamisliti pecanje bez nje, razvaljuje na vecini voda. Takodje shellfish sense appeal kao dodatak koji dobro ideuz sve mesne arome a najvise monster crab.Jel mulbery aromu sečeš sa nečim ili je koristiš solo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimus Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 (edited) Sto su skuplja i bolja pa lupeta... Ja imam i stare i nove i nema razlike sem sto su neke nove arome i bolje....Ne lupeta on nego ih ti nemas u ponudi viteze,pa zato hvalis nove. Edited January 25, 2013 by Anonimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ne lupeta on nego ih ti nemas u ponudi viteze,pa zato hvalis nove. :good: :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogi Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Sto su skuplja i bolja pa lupeta... Ja imam i stare i nove i nema razlike sem sto su neke nove arome i bolje....vjerojatno nisi ni usporedio a kamoli koristio , a ako jesi onda baš i ne raspoznaješ najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Neznam zasto vlada misljenje da otkad su Italijani kupili Rodovu firmu da su proizvodi losijeg kvaliteta.Koliko ja znam Rod je i dalje glavni i nista neide bez njegovog dopustenja.Mislim da brend koji je stvaran oko 25god.i koji se odrzao tolike godine bas zahvaljujuci kvalitetu nemoze sebi dozvoliti pad kvaliteta a samim tim i gubitak trzista sto bi za posledicu imalo gasenje RH proizvoda.Sto se mene tice ja cu koristiti nove RH proizvode ove sezone a rezultate cemo da vidimo na kraju iste i tek onda cu moci da kazem dali je nesto dobro ili ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic84 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ne prodajem ja nista... Samo kupujem al dobro kupujem anonimus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic84 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Rh bi davno propao da je slusao misljenja vrsnih kvazi prckarosa saranskog ribolova.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Rh bi davno propao da je slusao misljenja vrsnih kvazi prckarosa saranskog ribolova.... Vratio se Shime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimus Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 (edited) Ne prodajem ja nista... Samo kupujem al dobro kupujem anonimus.... Prodajes,prodajes,iz tvojih postova se tacno moze zakljuciti koje brendove.Hutchinson je ozbiljna firma,naravno da ima i odredjen kvalitet koji niko ne osporava,medjutim mnogima su se stare arome bolje pokazale,vreme ce pokazati da li su u pravu.R agent je ona aroma sa kojom si se proslavio na ona dva boili kupa? Meso tesko...... Edited January 27, 2013 by Anonimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 monster crab, sicret agent,.......ali po mogučnosti stara pakovanja ako nadješ!!!!!!!!!Ogi daj mi malo preporuka za Secret Agent . Gde si ga koristio ? Kada ? Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Jel mulbery aromu sečeš sa nečim ili je koristiš solo?Da, najcesce sa monster-om takodje od hutcinsona, omjer 4 mulbery + 3 monster. Ja sam tako radio i dobro prolazio e sad ako je neko drugacije radio nek napise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Imao sam lepih iskustava sa kombinacijom cocolat malt+scopex+seans apel. Što se tiče labaratorijske proizvodnje hemije RH (i mnogih drugih). Nije je proizvodio ni Rod, pa neće ni Italijani. Firme daju šta žele, kombinaciju, željenu bazu i ostalo, a velika hemijska labaratorija to proizvodi po narudzbi. Kvalitet hemije se ogleda u izboru kvaliteta sastava, otuda i razlika u ceni.Prema tome, nemora da znači da je sada RH drugačiji od onog "starog". Nisam uporedjivao i ne želim da tvrdim.To je slično kao kod mnogih ostalih stvari. Na primer R.red (J.Haitz). On ga proizvodi, kao i mnoge druge proizvode. Sad dali ćemo uzeti od NB, Rch, SBS, CC i dr. u pitanju su nijanse, a ima i onih koje nisu od J.H.Ne verujem da neko ovde zaista misli da svaka od "naših" firmi ima svoje hemijske labaratorije, uostalom svojevremeno sam imao sreću da obiđem jednu "našu" nisam imao prilike da vidim hemijsku labaratoriju, niti je to, uostalom, i logično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorMK Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Koristim Rh ko zna od kada sa mojim partnerom.RH je jedna jedina firma koja ima sasvim svoju specifiku razlicitu od svih ostalih.To je u dodiru sa vodom intenzitet se pojacava tako da mora da se pazi shta i koliko se dozira.LIcno imam i stare i nove.Nove sam dao na poklon i uspeli da uzmemo stare na ebayu.Stara aroma i nemirishe toliko kad je otvorish al zato operi ruke sa vodom i gotovo je tri dana ni sa belilom nemozehs oprati.Nove jako mirishu kad otvorish al se zato mnogo lakshe isperu.Treba staviti duplu dozu od starih da bi imo isti rezultat. Shto se tice kombinacija Monster crub,shelfish,amino blend supreme TF compound,secret agent,shelfis strowberry cream,scopex,regular sence apeal maplecream,secret agnet,amino blend mulberry florentine,regular sence,bream atraktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Ko su ovaj Medić84 i Anonimus? Da nisu možda Hačinsovi pastorci ili sl.? Ajde bre padobranci paljba. Ima ovde još pecaroša koji ga šilje na tajnog agenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Ko ti taj Hacins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 To je beics, beics su mamci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redfox-v- Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Jel ima neko iskustva sa Rod Hutchinson hemijom? Sta preporucujete? Monster CrabShellfish Sense appealLegend SoluteinIntense SweetenerEssential oil Rh3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Jel ima neko iskustvo sa aroma Autumn Harvest? Koja kombinacija ili samo ona,na sta mirise. Sutre mogu da je uzmem pa da se ne zajeb*m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts