Pejin A. Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Kolege sarandzije, interesujem sta bi mi vi preporucili da koristim od mixa, aditiva, itd....kako bi napravio dobar boil koji bi radio sa ovom aromom- scopex squid liver?! Te arome vise nema u prodaji, a dosta sarandzija je hvale da je dobro pecala tokom cele godine. Meni je ostalo negde oko 40 ml i cuvam je "ko oci u glavi" " Na bocicic pise 14 ml na 4 jaja, to je mnogo zato me interesuje vase misljenje i adekvatan savet sta i kako! Hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Evo moje kombinacije pa probaj: Club mix 400gFishmeal mix nutra 300gNeutral mix VDE 300gStimulin amino 10mlScopex squeed liver 7mlLiver powder 7gGLM 5gCreamy super sweet 5gCream cojuser nutra 2mlBetain HC1 8g.Addict digest 5g.11 jaja .. 1 min kuvanje... Probaj ovako ne skodi nista... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejin A. Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Evo moje kombinacije pa probaj: Club mix 400gFishmeal mix nutra 300gNeutral mix VDE 300gStimulin amino 10mlScopex squeed liver 7mlLiver powder 7gGLM 5gCreamy super sweet 5gCream cojuser nutra 2mlBetain HC1 8g.Addict digest 5g.11 jaja .. 1 min kuvanje... Probaj ovako ne skodi nista... Oho! Nije valjda da se neko setio da odgovori ili da predlog na postavljeno pitanje!!!! :/Hvala, Ivane Tašinu Malo cemo da doradimo ( nesto da izbacimo i nasto da primenimo) Jos jednom HVALA!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Evo moje kombinacije pa probaj: Club mix 400gFishmeal mix nutra 300gNeutral mix VDE 300gStimulin amino 10mlScopex squeed liver 7mlLiver powder 7gGLM 5gCreamy super sweet 5gCream cojuser nutra 2mlBetain HC1 8g.Addict digest 5g.11 jaja .. 1 min kuvanje... Probaj ovako ne skodi nista... Jel ti to onaj 50/50 mix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Upravo sam se i ja to zapitao i verovatno jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Gde ste do sad bili... Mix je cisto beli 2kg kesa I dobar za ovu pricu...Dodajte iskrena vasa misljenja o PITANJU koje je gore navedeno.. Raspitajte se ako je neko pravio tu boilu pa da se pomogne coveku... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Gde ste do sad bili... Mix je cisto beli 2kg kesa I dobar za ovu pricu...Dodajte iskrena vasa misljenja o PITANJU koje je gore navedeno.. Raspitajte se ako je neko pravio tu boilu pa da se pomogne coveku... Ok to sto je cisto beli ali nevidim u AS taj mix zato pitam, imas VDE fruit,50/50,arachide,strawberry,i robin red neutral nisam video, mozda je bilo ali sad nema,mix je dobar dodao bi vise stimulina,izbacio cajouser,i razdvojio bi aromu na RH scopex i na neku proverenu liver aromu stim da bi liver preovladjivao kod mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts