nesa Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Tehnika lova nije bitna,hteo sam da vas podsetim na ovog lepotana koga je sve manje u nasim vodama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan becmen Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 hahah lik ga otrese od zemlju samo tako pa ga vrati u vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Prelepe ribe. Pre par godina sam na Pelagicevu uhvatio 5 komada za pola sata i vise nikad ni jednog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Kao mali upecao sam nekoliko puta linjaka na Belikom Backom u Kuli,na pecaljku od trske i svaki put vratio doktora u vodu,prelepa riba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 shiki to su jos bila vremena i tada je linjaka,deverike,crvonperke,i zlatice bilo u izobilju na kulskom terenu.Najbolje sam ih lovio nakon sto je mali brodic prosao koji je cistio drezgu,predvece u sumrak su dolazili udarci uz samu obalu na gliste djubretarke ili na male kuglice slatkog kacamaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Pre dosta godina postajalo je jezero Sent Andrea,mislim da je to bio prvi komercijalni revir u Srbiji,u njemu su plivali kapitalni primerci linjaka.Imao sam priliku da pecam podosta puta tamo i da uhvatim nekoliko lepih primeraka.Za mene najlepsa riba nasih voda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ima ga u Asanji na kanali na izvoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Linjak je u trajnom lovostaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 shiki to su jos bila vremena i tada je linjaka,deverike,crvonperke,i zlatice bilo u izobilju na kulskom terenu.Najbolje sam ih lovio nakon sto je mali brodic prosao koji je cistio drezgu,predvece u sumrak su dolazili udarci uz samu obalu na gliste djubretarke ili na male kuglice slatkog kacamaka Ja sam uvek i samo pecao na kačamak,glistu su urnisale sunčice,oni mali šareni karaši.Ja sam retko kad imao sreće da boravim u Kuli kad čiste drezgu,jer sam zavisio od raspusta i godišnjeg odmora roditelja.Bila su to lepa vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ja sam uvek i samo pecao na kačamak,glistu su urnisale sunčice,oni mali šareni karaši.Ja sam retko kad imao sreće da boravim u Kuli kad čiste drezgu,jer sam zavisio od raspusta i godišnjeg odmora roditelja.Bila su to lepa vremena.Aj ne foliraj se da si zavisio od raspusta,na kanal su te slali ovi sa Apatniskog puta kao vid terapijskog lecenja! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Molio bih Moderatora da ne skrece temu u OF inace cu da zovem Dzajica Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Molio bih Moderatora da ne skrece temu u OF inace cu da zovem Dzajica Daj čoveku vlast,pa ćeš da vidiš kakav je stvarno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts