sale.gr123 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Vasa misljenja koji je bolji i da li postoji mnogo razlike izmedju ova dva rod poda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Mislim da te dve stvari to jest ta dva rodpoda nemogu da se porede ni u cemu naravno ako mislis na ugo I i ugo II. Tako da tu i netreba neka polemika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 ugo,ne mozes da pogresis . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Daiwa. Sheffield steel, prestonica svetske industrijske revolucije. Ali samo ako pise made in thailand, jer je svedski celik najbolji na svetu, a i kupujes domace Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Pogledan i jedan i drugi,sam ces zakljuciti koliko je bolji ugo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ako mislis na oba prohromska mislim da je UGO bolji izbor , ja koristim UGO 2 i odlican je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Dobra je i daiwa nema sta,ali po meni je daleko bolji ugo 2,veci je masivniji jako kvalitetno uradjen i prakticno neunistiv,sto govori i duplo veca cena od daiwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaleNBG Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Apsolutno podrzavam Krletovo i Sandrovo misljenje. Takodje koristim Ugo2 prohrom i ne vidim ni jedan razlog za menjanje rodpoda u narednih nekoliko godina.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ugo dosta skuplji i daleko funkcionalniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Prodao sam DAIWU- kojom sam bio zadovoljan, da bi UGO-m 2 bio PREZADOVOLJAN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Daiwa nema ni grama plastike a ja jos uvek nevidoh stabilniji, a sa druge strane nekima je nizak pa je to mana Naravno i ugo je ok ali meni se estetski nikada nije svideo! Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Meni nesto na Ugu mnogo plastike Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Daiwa elegantan, prohromski, vecit...Malo tezi i komplikovaniji za sklapanje, zna da ga uhvati rdja na navojima, za pojedince nizak... Ugo (alu) lagan, malo manje elegantan, verovatno dugotrajan, dosta plastike...Prohromski nista laksi od Daiwe, takodje malo manje elegantan, vecit (ne znam za plasticne delove)...Primenljiv u svim situacijama i na svim terenima, za razliku od Daiwe... Pa ko sta voli, nek` izvoli!Ja za sad Daiwa, sto ne znaci da necu uzeti i Ugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Daiwa nema ni grama plastike a ja jos uvek nevidoh stabilnijionda sigurno nisi video uga izgled je stvar ukusa pa o tome ne treba raspravljati... meni licno ugo izgleda neuporedivo mocnije i lepse, dok je daiwa toliko obicna da ne znam sta bih rekao o njoj... svakako da je infiniti odlican pod ali je i po stabilnosti i po funkcionalnosti daleko iza uga... sto se plastike tice, sigurno da znaju ljudi sta rade... nikada metal ne moze prijanjati uz metal kao plastika na plastiku... usput je ta plastika vrhunskog kvaliteta, na koju jos imas i dozivotnu garanciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 izgled je stvar ukusa pa o tome ne treba raspravljati...meni licno ugo izgleda neuporedivo mocnije i lepse, dok je daiwa toliko obicna da ne znam sta bih rekao o njoj... Lepo si rekao!Stvar ukusa, i o tome ne treba i ne vredi raspravljati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Milance sta znaci dozivotna garancija?Da li to znaci ako mi pukne sraf i Ja donesem to u radnju da ce oni bez pitanja i pogovora da mi ga zamene za novi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Milance sta znaci dozivotna garancija?Da li to znaci ako mi pukne sraf i Ja donesem to u radnju da ce oni bez pitanja i pogovora da mi ga zamene za novi? Ako je firma to najavila i drzi do renomea siguran sam da im to nece biti problem.Inace ovakve najave o dozivotnij garancii na ovim prostorima se prihvata od pojedinaca sa podsmehom , sigurno jos nemaju kupljeno nesto koje se deklarise kao takav proizvod proizvod ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 onda sigurno nisi video uga izgled je stvar ukusa pa o tome ne treba raspravljati... meni licno ugo izgleda neuporedivo mocnije i lepse, dok je daiwa toliko obicna da ne znam sta bih rekao o njoj... svakako da je infiniti odlican pod ali je i po stabilnosti i po funkcionalnosti daleko iza uga... sto se plastike tice, sigurno da znaju ljudi sta rade... nikada metal ne moze prijanjati uz metal kao plastika na plastiku... usput je ta plastika vrhunskog kvaliteta, na koju jos imas i dozivotnu garanciju. Naravno da sam ga video mnogo puta i stojim iza toga da je daiwa stabilnija , a to da plastika bolje naleze to jednostavno kao metalac ne mogu da komentarisem sta god covek da uzme nece pogresiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Milance sta znaci dozivotna garancija?Da li to znaci ako mi pukne sraf i Ja donesem to u radnju da ce oni bez pitanja i pogovora da mi ga zamene za novi? naravno, u razumnom roku... Naravno da sam ga video mnogo puta i stojim iza toga da je daiwa stabilnija , a to da plastika bolje naleze to jednostavno kao metalac ne mogu da komentarisem dobro, stabilnost necu dalje komentarisati, ko zeli to uvek moze da uporedi ...da budem precizniji sto se prijanjanja tice, ne odnosi se na svaki metal nego na cvrste metale kakav je prohrom, i glatko obradjene metale kakav je prohromski rod pod... desavalo se cesto da neki srafovi otpuste usled raznih vibracija pa se moraju dotezati tokom pecanja... sta god covek da uzme nece pogresiti! apsolutno se slazem, obzirom da postoji razlika u ceni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Naravno da sam ga video mnogo puta i stojim iza toga da je daiwa stabilnija Usudio bi se da tvrdim da je UGO2 prohrom stabilniji...da li si ikada probao da stavis oba para kratkih nogu na UGO (ne one fabricke nego imas da dokupis krace zadnje onda su iste duzine kao prednje) ??? Izuzetno je stabilan i lako se namesti apsolutno na svaki teren,kada mu stavim dva para dugih nogu , mozes pecati gde ti padne napamet i kroz trsku i kroz vodu i u blatu i bukvalno u svakoj situaciji...naravno ne kazem da je Daiwa losa ali mislim da je UGO prakticniji http://i50.tinypic.com/2hx3bpg.jpg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Hvala na odgovorima dosta su mi bili od pomoci iskreno odlucio sam se za daiwu iz razloga cene,a ako naleti neki ugo pod 2 polovan po pristupacnoj ceni nadam se da cu ga uzeti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Nova Daiwa kosta 18 000...,A Ugo 2 32.000Iskreno cena presudila Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 u svakom slucaju odlican pod si izabrao... u zdravlju da te sluzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Sale,Svetic iz Crepaje pravi odlicne kopije daiwe po ceni od 140e.Ja sam ga kupio i prezadovoljan sam.Dobra stvar je to sto mozes nesto da korigujes po tvom ukusu.Na primer ja sam trazio da prednje noge budu krace od zadnjih i da raspon izmedju buz barova bude veci nego obicno zato sto volim da svinger stoji izmedju signalizatora i prvog provodnika a ne izmedju masine i provodnika. Ovo nije reklama,vec savet Saletu da ustedi 40e Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Odlican izborhttp://tinypic.com/r/jrfipl/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts