Limar Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Orginal je orginal,svako ko kopira kojesta kupuje najjefinije prohrom cevi,razlika je nebo i zemlja.....40e ne igra neku ulogu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Limare mnogo gresis.prohrom odlican,zavrsna obrada isto takva.Prvo bi trebao da nesto vidis da bi mogao da komentarises.Vidjao sam na daiwama original znakove rdje.Na originalu su tanje cevi nego na ovom Cveticevom na kraju kopija se zove zato sto je prekopiro model a ne zato sto je radjen od losijeg materijala.Podledaj njegov topik o S1 rod podu i pazljivo pogledaj kako izgleda njegov rad.Ja sam bio kod decka u radionici i video sta,kako i od cega radi,tako da dobro znam kakvi su proizvodi u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Limare mnogo gresis.prohrom odlican,zavrsna obrada isto takva.Prvo bi trebao da nesto vidis da bi mogao da komentarises.Vidjao samna daiwama original znakove rdje.Na originalu su tanje cevi nego na ovom Cveticevom na kraju kopija se zove zato sto jeprekopiro model a ne zato sto je radjen od losijeg materijala.Podledaj njegov topik o S1 rod podu i pazljivo pogledaj kako izgledanjegov rad.Ja sam bio kod decka u radionici i video sta,kako i od cega radi,tako da dobro znam kakvi su proizvodi u pitanjuBrate pa on je Limar ne prica za dzabe ali stvarno oridjinale je jedno a kad pravi neko tamo isto moze da bude dobro ali..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Ljudi uzeo sam daiwu infinity i deluje mi ok...Ugo pod mi je zaista skup bio trenutno...Za 18.000 dinara sam dobio na kucu ovaj rod pod mislim da za ovu cenu vredi svaki dinar... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Videcemo kakav ce biti na vodi,a deluje mi ok pogotovu ako se stave nastavci od prohroma onda moze da zadovolji sve varijante pecanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Original je original! http://i1267.photobucket.com/albums/jj549/nebojsa11/8-1.jpghttp://i1267.photobucket.com/albums/jj549/nebojsa11/9-1.jpghttp://i1267.photobucket.com/albums/jj549/nebojsa11/01_zpsf642066b.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Extra slike pa nije ovaj rod pod toliko bas nizak koliko neki pricaju...Cini mi se da je podosta visi od solara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Extra slike pa nije ovaj rod pod toliko bas nizak koliko neki pricaju...Cini mi se da je podosta visi od solara... Pa da je nizak nikome ne bi odgovarao, onda ga niko ne bi kupovao, onda ga ne bi proizvodili toliko godina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Videcemo kakav ce biti na vodi,a deluje mi ok pogotovu ako se stave nastavci od prohroma onda moze da zadovolji sve varijante pecanja... Tako je postavicu ovih dana slike takvog ,i njegove mogucnosti (slika skroz levo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 postavite ga ovako kao na krletovoj slici i nece se videti toliko je visok http://i50.tinypic.com/2hx3bpg.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Moram da dodam da sam kontaktirao Svetica i da mi je covek odgovorio da vise ne radi rod podove. A Ja bas hocu prohromski!!! :D Tako da ako neko ima nesto da proda neka se javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Orginal je orginal,svako ko kopira kojesta kupuje najjefinije prohrom cevi,razlika je nebo i zemlja.....40e ne igra neku ulogu "ORIGINAL"...ko to pravi? "Vanzemaljci"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Zanimljivo da su selektivno bolji originali, a generalno umece na strugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Imao sam ORIGINAL DAIWU INFINITI-prodao, imao rucni rad, kopiju, lepsu od originala, sa duzim zadnjim nozicama i stvarno sam bio zadovoljan, ali sam na jednom pecanju, pecao sa drugarom koji je imao UGO 2 inox, postavljen u vodi kao na Krletovoj slici i to mi je delovalo prelepo-cista perverzija! Tad je buknula ljubav i kupio sam UGO 2 INOX! Nije savrsen-ali nista nije savrseno, mozda je za nase prilike malo skuplji, ali su mu mogucnosti zaista OGROMNE, nema ugla koji ne moze da uhvati, nema terena gde ga ne moze covek postaviti, stabilan do j..., tezak! Neki mu zameraju plastiku, ali ona je vrhunska, pa zar je FOX-ovi rod podovi nemaju! Ne pljujem DAIWU, daleko od toga, to je stvarno vecita stvar, ali mi je UGO 2 ispunio apsolutno sve sto ocekujem od rod poda! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Daiwa ili kopija daiwe sve jedno je bar moje vidjenje. Koje su prednosti jednom ili drugom. Znaci isto. A ugo je bolji i cena je bolja naravno. E sad ako pecate komercijale i x-pod ilihorizont foxov zavrsava poso. Sta ce ti duge noge. A ako pecas divlje vode onda o daiwi ili tim malim ne razmisljaj. Jer imaces situacije gde ces zbog terena morati da postavljass duge noge i u vodu . Onda gledas foxa ili ugo. Po meni je fox i mama i tata . A i fox ti ima plastike ali su to plastike koje se ne habaju ko kineske igracke. A mislim ka uzmes foxa da ces reci ovde je kraj. E sad i on ima manu farban pa sr grebe. I na sve se moze naci mana i stvar ukusa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Jope druze,zato sto sam video Svetic rod pod zato i smem da konstatujem to sto si procitao,radim prohrom na Nestle hladnjacama pa imam uvid u pricu ,akcenat stavljam na materijal a ne na majstora ako razumes Nazalost,kod nas svi ulazu sto manje a kad naplacuju za Boga ne pitaju tako da..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts