Jazz Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Opet dobro je sto se kod vas vec nesto desava u tom pravcu,za razliku od nas u MK gde je jos sunce tako daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 aj koce slike da postavi vidim da ih ima po fejsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Treba za takve ko svabe za vreme drugog svetskog rata, tablu oko vrata ,, ovaj je krao,, i na banderu mamicu mu lopovsku, ma sve ih treba pobiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 http://www.facebook.com/#!/pages/STR-BASS-SHOOP-RIBOMATERIJAL-MAMCI-HRANA-ZA-KUCNE-LJUBIMCE/114031758632708 evo linka sa facebooka posto ne mogu da ih postavim,glupan sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 MIKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Klosarcina!Govnjiva motka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 govnar treba ga ubaciti u poljak u govna i tuci dok se ne usere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klm Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 To samo kod nas moze......strasno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Meni vise lici na gladnog coveka? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Momci ja razumem Vase ogorcenje i bes,koje i ja sa vama delim i podrzavam! Gledam ove slike koje je Nesa javno postavio da svako zna i vidi koje ta osoba dabi se mogli drugi ljudi stititi od njega.Ja se sad pitam dalije zakonski dozvoljeno ovako javno neciji problem ili neciju sliku postaviti javno?Jer drugo je pisati o tome a drugo je necije slike javno postaviti na Forum da svako to vidi.Neki ljudi samo na ovako nesto cekaju a advokati pronadju uvek neku rupu gde se nesto moze izvuci.I ja sam zato dase objavi javno kosu ti ljudi ali da nismo mozda prenaglili sa postavljanjem slika da nam se nebi sve to razbilo o glavu jer bilo bi steta za Forum i za sve ostale ucesnike.Ja bih se ipak sa te strane osigurao kod nekog advokata za ubuduce http://www10.pic-upload.de/28.01.13/52zj7hgrnsua.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Bravo otto,iskazao si moje misljenje o ovome..:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Zbog ovakvih ljudi vecina nas mora da peca na komercijalama jer su ovakvi govnari unistili 99% nasih voda...Dobro nije mrezu postavio na tvrdenjavi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 A pa baca,ima ljudi tu pa ne moze mrezom jer ce videti neko al zato ovaj Rumljan sa foruma moze mrezu da drka na Kudosu,Borkovcu,Dobrodolu a od skora i na Erdeviku a najjaca fora ako nabavi FMJ onda ce i s grabuljanjem poceti da dejstvuje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macola71 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 lepo je sto su slike objavljene da se zna i da se vidi kakav je majstor.SVAKA MU CAST Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkoslo Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 MIKIlep neki čovek ovaj Miki,ovde pomaže samo Fekalno obradjena motka,vidi mu se u očima da je L...v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bait Service Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Neka mu porodica spremi ovu ribu za parastos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Momci ja razumem Vase ogorcenje i bes,koje i ja sa vama delim i podrzavam! Gledam ove slike koje je Nesa javno postavio da svako zna i vidi koje ta osoba dabi se mogli drugi ljudi stititi od njega.Ja se sad pitam dalije zakonski dozvoljeno ovako javno neciji problem ili neciju sliku postaviti javno?Jer drugo je pisati o tome a drugo je necije slike javno postaviti na Forum da svako to vidi.Neki ljudi samo na ovako nesto cekaju a advokati pronadju uvek neku rupu gde se nesto moze izvuci.I ja sam zato dase objavi javno kosu ti ljudi ali da nismo mozda prenaglili sa postavljanjem slika da nam se nebi sve to razbilo o glavu jer bilo bi steta za Forum i za sve ostale ucesnike.Ja bih se ipak sa te strane osigurao kod nekog advokata za ubuduce http://www10.pic-upload.de/28.01.13/52zj7hgrnsua.jpg Otto slike su vec objavljene na facebook-u,ja sam ih samo iskopirao odande a i cvile mi nesto.....za zakonske propise koji se ionako ne primenjuju u zasticivanju voda od ovakvih debila pa sto bi se primenjivali za objavljivanje slika lopova. Tvrdenjava je Otto izuzetna voda,prava divlja,jako zahtevna i teska za ribolov a kod nas zapostavljena bas zbog toga sto je tesko prevariti ribu u tom obilju prirodne hrane,trske,granja u vodi.Ovaj lopov je svojim zlodelom dokazao upravo ono sto pricam godinama--Tvrdenjavom plivaju grdosije!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 E kakve grdosije tamo plivaju tamo znamo ja i par pojedinaca sto tamo pecamo svake godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 Otto slike su vec objavljene na facebook-u,ja sam ih samo iskopirao odande a i cvile mi nesto.....za zakonske propise koji se ionako ne primenjuju u zasticivanju voda od ovakvih debila pa sto bi se primenjivali za objavljivanje slika lopova. Tvrdenjava je Otto izuzetna voda,prava divlja,jako zahtevna i teska za ribolov a kod nas zapostavljena bas zbog toga sto je tesko prevariti ribu u tom obilju prirodne hrane,trske,granja u vodi.Ovaj lopov je svojim zlodelom dokazao upravo ono sto pricam godinama--Tvrdenjavom plivaju grdosije!!!Bilo bi tamo jos vise ribe dapojedinci kao miki i ekipa sto peca sa njim ne odnesu kuci po ko zna koliko sarana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 ja bi to dao nekom postenom coveku da on to malo pripazi na 99god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 ja bi to dao nekom postenom coveku da on to malo pripazi na 99god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je privatno jezero odavno i tamo ne moze da se peca na objedinjeno sranje od dozvole nego mora da se kupi njihova,bas za tu vodu godisnja dozvola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessha Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Ma sto njega niste malo "pograbuljali" pa da izgleda kao ovaj tostolobik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Pa kakvo je to privatno jezero kad grabuljaju samo tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacha Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Limar" data-cid="72220" data-time="1359374692"><p>A pa baca,ima ljudi tu pa ne moze mrezom jer ce videti neko al zato ovaj Rumljan sa foruma moze mrezu da drka na Kudosu,Borkovcu,Dobrodolu a od skora i na Erdeviku a najjaca fora ako nabavi FMJ onda ce i s grabuljanjem poceti da dejstvuje...</p></blockquote> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacha Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 e da je u rumi samo jedan lik,to je citava ekipa uigrana koja to radi godinama i niko ih nedira niti sta moze,opustosili su sve vode u okolini!a ovom treba m..a oseci pa nek grabulja smrad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts