dusan Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Planiram da dodam u svom miksu, pa me zanimaju iskustva u kom periodu se najbolje pokazala i gde se moze nabaviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobancarp Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Dehidrirana krv je veoma topiva,ali cim kuvas boile to se promeni i nije vise toliko topiva .Trebalo bi da ide 4-6% u mix.Kod doziranja moras da pazis da ne zatvori boilu.Sigurno ce jos neko dati iz svog iskustva komentar bolje od mene.Granice sigurno postoje u eksperimentisanju i samo treba tragati za dobrim tekstovima i receptima naprimer http://ribolovacki.blogspot.com/2011/08/saranski-ribolov-interviju-zeljko-nikic.html Trebalo bi koristiti za hladniju vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Zahvaljujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Zna li neko gde ima da se kupi dehidrirana krv? Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Pozdrav drugari, zna li neko malo da pojasni razliku u upotrebi dehidrirane krvi i krvne plazme. Kako se ponašaju u miksu, topljivost, stvrdnjavanje... Ili neko iskustvo, bar neka informacija. Ja koristim dehidriranu krv u miksu i veoma mi odgovara tvrdoća boile ali nisam upoznat do kraja kako se ponaša krvna plazma u miksu i vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Pozdrav drugari, zna li neko malo da pojasni razliku u upotrebi dehidrirane krvi i krvne plazme. Kako se ponašaju u miksu, topljivost, stvrdnjavanje... Ili neko iskustvo, bar neka informacija. Ja koristim dehidriranu krv u miksu i veoma mi odgovara tvrdoća boile ali nisam upoznat do kraja kako se ponaša krvna plazma u miksu i vodi.http://www.ccmoore.com/blood-plasma-powder-p-1133.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Hvala ti na odgovoru. Pročitao sam već ranije obzirom da Murove komponente i koristim. Više me interesovalo iskustvo nekoga od kolega ko je možda koristio plazmu. Ja je nisam koristio ali mi se čini da bi trebalo da omogući tvrdo-gumenastu strukturu boile. Izgleda da će iskustvo morati biti lično ????. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexterLab Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Probaj sa dva jajeta i vidi sta ces dobiti na kraju. Sent from my RMX2063 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts