gtservis Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 koja se aroma najbolje pokazala , iz vaseg iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 SBS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 nije jedini zato i pitam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejandex Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 DT HOT-DOG ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dju_spider Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 CC Moore Meteor liquid i dip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Imperial! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 e pa ja nisam koristio 5 ili 10 vrsta te arome ako je aroma u pitanju, mislim ako pitas za frankfurtsku kobasicu aromu. mogu ti pomoci u izboru izmedju tri arome koje sam koristio . koristio sam i dt i cc moor i sbs. i sad koristim sbs-ovu jre mi je najbolja a dt je najjaca. to je sto se tice aroma iz licnog iskustva . dip i mix su mi bolje druge firme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 e pa ja nisam koristio 5 ili 10 vrsta te arome ako je aroma u pitanju, mislim ako pitas za frankfurtsku kobasicu aromu. mogu ti pomoci u izboru izmedju tri arome koje sam koristio . koristio sam i dt i cc moor i sbs. i sad koristim sbs-ovu jre mi je najbolja a dt je najjaca. to je sto se tice aroma iz licnog iskustva . dip i mix su mi bolje druge firmeaj molim te napisi cija je naj aroma ciji naj dip a ciji naj mix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 nemogu ti ja reci koja je najbolja aroma ili mix ili dip, mogu ti reci sta se od onog sto sam ja dosad isprobao i sta se meni najbolje pokazalo a mozda se nekom nesto drugo pokazalo bolje od ovog sto je meni . znaci iz nekog mog iskustva aroma sbs i mix sbs za komercijalu a dip sam pravim od iste firme od koje i pravim boile . i to mix cist za komercijalu naravno . za divlje vode ide ista firma sa dosta manje arome i mix ide sbs sa mojim mixom 1:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 najbolja je ona AIA frankfurtska, razbija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Po mene najbolji je CARNEX mada se i neoplanta popravila u zadnje vreme. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa borca Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Od ove Kobasice nema bolje proverenohttp://i47.tinypic.com/14xrtt.jpgevo i dip za kobajuhttp://i45.tinypic.com/35mmy4p.png E da zaboravio sam da napomenem, posto nisam imao sitno mlevenu ljutu papriku stavio sam malo vece seckanu i plus to dodao jos i sitno mlevenu ne-ljutu. Al' sam ga objasnio. Inace dip mirise za medalju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Od ove Kobasice nema bolje proverenohttp://i47.tinypic.com/14xrtt.jpgevo i dip za kobajuhttp://i45.tinypic.com/35mmy4p.png E da zaboravio sam da napomenem, posto nisam imao sitno mlevenu ljutu papriku stavio sam malo vece seckanu i plus to dodao jos i sitno mlevenu ne-ljutu. Al' sam ga objasnio. Inace dip mirise za medalju Nisi napomenuo koju medalju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa borca Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Nisi napomenuo koju medalju .Mislio na medalju u plasmanu na to mirise Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 a nisi ni napomenuo gde ti je ovaj tavan,i jel ima neki pas u dvoristu.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 E probacemo i ovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 E ovu tvoju nisam probao a probacu i nju verovatno. Oces i moju kobaju da probas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Oces i moju kobaju da probas ?kad covek na brzinu nasedne sam. mislio sam na boile a sto se tice boile probao i tvoje ne pravi se . sram te bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 kad covek na brzinu nasedne sam. mislio sam na boile a sto se tice boile probao i tvoje ne pravi se . sram te bilo Šala naravno , bez ljutnje !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 kad covek na brzinu nasedne sam. mislio sam na boile a sto se tice boile probao i tvoje ne pravi se . sram te bilo Shta si sve ti probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Šala naravno , bez ljutnje !!!!!!!!!!!!nema ljutnja cika caki pogotovo kad se sam zajebes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Shta si sve ti probao mnogo toga probano a ti kao nisi a, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts