idiot Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 imam sbs-aromu bele cokolade i gold top koji mi mix preporucujete i sta jos dodati, planiram da dodam multimino nutramino da isecem sa 10 ml triga likvida i 10 ml 3d likvida betain i mozda koja kap nbitiricne kiseline? koji mix uzeti? svaki dodatni savet je dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UsS6neV5u-M klikni na cc, iskljucis englesku veziju prevoda pa na translate -- , ima opcija srpskog prevoda kralju, muljas nemogyce mikseve i arome, Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 imam sbs-aromu bele cokolade i gold top koji mi mix preporucujete i sta jos dodati, planiram da dodam multimino nutramino da isecem sa 10 ml triga likvida i 10 ml 3d likvida betain i mozda koja kap nbitiricne kiseline? koji mix uzeti? svaki dodatni savet je dobrodosaokoji god mix da stavis nece da valjau toj kombinaciji koju si naveo gore 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bait Service Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 imam sbs-aromu bele cokolade i gold top koji mi mix preporucujete i sta jos dodati, planiram da dodam multimino nutramino da isecem sa 10 ml triga likvida i 10 ml 3d likvida betain i mozda koja kap nbitiricne kiseline? koji mix uzeti? svaki dodatni savet je dobrodosao Opet ne krećeš od toga šta želiš da dobiješ!!! Ako klasifijujemo arome, na mesne, voćne i kremaste... bela čokolada spada u grupu kremastih aroma. Odlika kramastih boili je da treba da budu bogata mlečnim proteinima i da budu slatke. Tvoje "SEČENJE" sa ova dva liquida će bukvalno da ubiju kremastu aromu i mix. Trigga liquid je liquid koji se naravno slaže sa trigga mixom, koji je na ribljoj bozi. A 3D liquid je mesni liquid koji se opet slaže sa 3D mixom, koji je na mesnoj bazi. Jednostavno ova aroma i ova dva liquida nisu kompatibilni!!! Moj savet ti je da ovu aromu uradiš u kombinaciji sa mixom SBS WHITE CHOCOLATE i nekog 50/50 mixa. Od praškastih aditiva bih dodao DT Milk B Plus Od tečnih liquida bih stavio Cream Cajouse, Aromu, Nutramino, sweetner. Eto mog predloga, pa ti javi kako ti se pokazalo. Srdačan pozdrav! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Mnogo mnogo bolja varijanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Rale Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Hot demon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ja koliko vidim nema opcije cc za prevod na srpskom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ja koliko vidim nema opcije cc za prevod na srpskomima klik na 3 odozgo engleski, to iskljucis, pa ponovo klik na translate, pojavi se padajuci meni ima svi mogyci jezici, nadjes srpski i ok, Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Uspeo sam .Hvala Smrki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts