bane76 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 sremac je kum 16 pa nece doci jedino ako pobegne a mladozenja isto nece doci ili se varam tako da se pobednik zna onaj ko nebude komplikovao nego zabaci tamo gde treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 sremac je kum 16 pa nece doci jedino ako pobegne a mladozenja isto nece doci ili se varam tako da se pobednik zna onaj ko nebude komplikovao nego zabaci tamo gde treba neka im je srecno obojici Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 ja sam vezbo danas na pokretnoj meti i samo 9 poena da nabijam postove nedam da me stignes http://imageshack.us/photo/my-images/854/53485310151292357166966.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 E Gricko moj,dobri druze. Mozda bi to i uspelo sto planiras ali ima jedan problem. Onda bi trebalo dokasti na delu ono sto se prica,znas ja kad zabacujem na nasem terenu menjaju putanju avionima da nebi neki srusio ako mi pukne najlon Po mogucnosti da bude spod stap ,jebiga ipak je to osamdeset metara,ha ha u pravu je Sevcenko. Ja bih se rado prijavio ali sve se nadam necu biti tu,nadam se jos od sredine januara Ako kojim slucajem budem tu racunaj na mene. I samo jos jedno pitanje hoce se to gadjati na livadi ili na vodi,ja bih dao predlog ako moze da nude na vodi. I naprimer ako bude dvojica ili trojica koji pogode onda da se pomera po deset metara dalje. Pa ako kojim slucajem pogodi se i na sto metara,odaljiti jos malo pa gadjas dok prvi nepogodi, naprimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Dobro rece Milos(po prvi put) Vama je stvarno Dosadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 E Gricko moj,dobri druze.Mozda bi to i uspelo sto planiras ali ima jedan problem.Onda bi trebalo dokasti na delu ono sto se prica,znas ja kad zabacujem na nasem terenu menjaju putanju avionima da nebi neki srusio ako mi pukne najlon Po mogucnosti da bude spod stap ,jebiga ipak je to osamdeset metara,ha ha u pravu je Sevcenko.Ja bih se rado prijavio ali sve se nadam necu biti tu,nadam se jos od sredine januara Ako kojim slucajem budem tu racunaj na mene. I samo jos jedno pitanje hoce se to gadjati na livadi ili na vodi,ja bih dao predlog ako moze da nude na vodi.I naprimer ako bude dvojica ili trojica koji pogode onda da se pomera po deset metara dalje.Pa ako kojim slucajem pogodi se i na sto metara,odaljiti jos malo pa gadjas dok prvi nepogodi, naprimerza sada ovako,pa ce mo videti Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Dobro rece Milos(po prvi put) Vama je stvarno Dosadnopa i ti si poslao post u radno vreme,da nije i tebi dosadno,verovatno se ubi od posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 pa i ti si poslao post u radno vreme,da nije i tebi dosadno,verovatno se ubi od posla Bolje da se uozbiljite malo i razmislite o tom takmicenju u (preciznom zabacivanju) i ako hoces da to zazivi bolje je da se ljudi tekmice paralelno i u Daljini Zabacaja....pa ko gde vidi sebe.Ima onih koji pucaju od snage a ima i tehnicara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nebi bilo lose da se zabacuje namamcenim sistemom,samo olovo je izlizana fora 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 jedino nece biti bacanje na 60 metara jer Nesa Bosanac to baca iz ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Bolje da se uozbiljite malo i razmislite o tom takmicenju u (preciznom zabacivanju) i ako hoces da to zazivi bolje je da se ljudi tekmice paralelno i u Daljini Zabacaja....pa ko gde vidi sebe.Ima onih koji pucaju od snage a ima i tehnicara sta reci naucio narod da samo drugima daje savete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big carp Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
branislav980 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Dobrica pobedjuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Dobrica pobedjujeAko ovako ostane sa prijavama sigurno je i 1. i 2. i 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Molio bih vas da ne omalovazavate moju preciznost Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 do sada ima prijavljenih 11 takmicara,ali posto vise ne postoji opcija EDIT ne mogu da stavljam svakog pojedinacno.Uglavnom 11 prijavljenih,ako je jos neko zainteresovan neka se javi na br,tel.Nekima ovo ne odgovara sto ima prijavljenih ali sta se moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 lep odziv... bice zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 do sada ima prijavljenih 11 takmicara,ali posto vise ne postoji opcija EDIT ne mogu da stavljam svakog pojedinacno.Uglavnom 11 prijavljenih,ako je jos neko zainteresovan neka se javi na br,tel.Nekima ovo ne odgovara sto ima prijavljenih ali sta se moze E to je vec nesto,sada vec postoji mogucnost da cu doci u situaciju da mozda moram i dvaput da zabacim Jos devetorica raspolozenih koji ce uporedo pecati takmicenje i bice super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 sta si ti mislio da ces biti prvi bez bacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Quotesta si ti mislio da ces biti prvi bez bacanja e u takvom priznanju ne bih ni najmanje uzivao kao ni ti u takvom odzivu vitestvo iznad svega Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 e u takvom priznanju ne bih ni najmanje uzivao kao ni ti u takvom odzivu vitestvo iznad svega to vitezu Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 to vitezu Ako treba ima Laki i konja da mi osedla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 samo da podsetim ,posto se kup pomera za nedelju dana ,tako i ovo takmicenje se pomera za 23-03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 samo da podsetim ,posto se kup pomera za nedelju dana ,tako i ovo takmicenje se pomera za 23-03 Zao mi je sto je visa sila pomerila ovaj termin, ali vec sada mi je vise nego izvesno da necu moci ucestvovati tog datuma. Najmanje sto mogu da ucinim je da posaljem novac a bice i neko voljan da zabacuje, tako da moja prijava ostaje. Zalije meni sto necu moci da vidim i slikam atmosferu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts