idiot Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 paste, cesto ih koristim u njih imam vise poverenja nego u dipove cesto su mi davale krupnu ribu kontam da je kod paste vazno da bude vodotopiva j da mix od koga je pravis ima dsta topivih supstci pa me zanima da li neko ima neki recept koji bi podelio sa nama i koji mixevi na trzistu imaju najvise topivih supstanci evo jedan primer za pastu koja je bas lepo radila: club mix umesan u triga likvid (kupio sam ono pakovanje od L a nije mi trebalo sve pa sam probavao svasta ) oni extracti nutrini tipa glm liver.. kako bi se pokazali u pastama i koji mixevi su dobro topivi (sbs,nutra,solar,masterbih) i dodajte nesto novo ako znatekolko znam casein nije rastvorljiv ali zato su poteini surutke ili ti oni whey dobro rastvorivi u vodi ispravi teme ako gresim svaki savet je dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 nesto ne mogu da te svatim,kazes da cesto koristis pastu da ti daje cesto veliki ribi i da mesas club i triga,sta odna trazis savet za neki drugi mikseva ako taj tvoj ti daje velike ribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 nesto ne mogu da te svatim,kazes da cesto koristis pastu da ti daje cesto veliki ribi i da mesas club i triga,sta odna trazis savet za neki drugi mikseva ako taj tvoj ti daje velike ribe pa mozda ima nesto bolje i da podelim svoje "znanje" sa drugima za to valjda sluzi forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 OK Evo ja pastu ne spremam nista posebno,kada zamesim miks za boile skinem jedan komad od testo to lepo stavim u kesu pritisnem ga da dobije formu kao pljeskavicu da se brze odmrznjava i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts